Haberler

Fenerbahçe, Twente maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, antrenman gerçekleştirildi. Luan Peres ve Samet Akaydın bireysel çalışırken, Serdar Aziz'in durumu ise çekilen MR sonucunda belirlenecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında yarın Hollanda ekibi Twente'yi ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdükleri idmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışma gerçekleştirildiği aktarıldı.

Sakatlıklarını atlatan Luan Peres ve Samet Akaydın antrenmanda bireysel çalıştı. Serdar Aziz'in ise kadroda olup olmayacağının çekilen MR sonucunda belirleneceği öğrenildi.

Dünkü idmana izinli olduğu için katılmayan Altay Bayındır da bugünkü idmanda yer aldı.

Fenerbahçe, antrenmanın ardından maç için kampa girdi.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Can Bartu Tesisleri Samet Akaydın İsmail Kartal Serdar Aziz Luan Peres Fenerbahçe Can Bartu Hollanda Twente Aziz Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title