Haberler

Fenerbahçe, takvim yoğunluğu nedeniyle Süper Kupa maçının ertelenmesi için TFF'ye başvurdu

Güncelleme:

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa karşılaşmasının belirlenen tarihte oynanıp oynanmayacağı tartışılırken, sarı-lacivertli kulüpten flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe iki örnekle TFF'ye resmi başvuruda bulundu.

Fenerbahçe, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali'nin ertelenerek maçın mayıs ayında oynatılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.Sarı lacivertli kulüp, gerekçe olarak Konferans Ligi çeyrek finali ve Yunanistan Federasyonu'nun Olympiakos'un maçını ertelemesini gösterdi. Yunanistan ekibinin 14 Nisan'da PAOK ile oynayacağı maç federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

"BİZE ULAŞAN BİLGİ 6 NİSAN"

Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Bize ulaşan son bilgi Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar tarihinden bir gün önce 6 Nisan Cumartesi günü oynanması. Süper Kupa maçının 6 Nisan Cumartesi günü oynanması muhtemel." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi yönündeki talebinin ardından gözler Galatasaray'ın bu başvuru hakkında nasıl bir tavır alacağına çevrildi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, konuyla ilgili, "TFF bir tarih açıkladı. 7 Nisan'da, Urfa'da oynanacak. Bütün hazırlıklar da buna göre yapıldı. Urfalı arkadaşlar da 'Bekliyoruz' diye açıkladı. Son derece heyecanlılar. Bundan sonraki gelişmeler TFF'nin inisiyatifindedir. Kulübüme iletilmiş herhangi bir çağrı yoktur. Bize iletilen, 7 Nisan'da oynanacağı şeklindedir. Galatasaray'ın bir yönetimi var, böyle bir talep geldiğinde değerlendirme yapılacaktır. TFF, bunu Galatasaray'a sorarken gerekçesiyle soracaktır. Ne kadar uygun ve adil olduğuyla ilgili değerlendirme yapılacak." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe, Süper Kupa maçının ertelenmesi için TFF'ye başvurdu

FENERBAHÇE'NİN NİSAN AYI FİKSTÜRÜ

Sarı lacivertli kulübün nisan ayında oynayacağı maçlar ise sırasıyla şu şekilde;

  • 3 Nisan 2024 | Trendyol Süper Lig 31. hafta: Adana Demirspor
  • 7 Nisan 2024 | Turkcell Süper Kupa: Galatasaray
  • 11 Nisan 2024 | Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final 1. Maç: Olympiakos (D)
  • 14 Nisan 2024 | Trendyol Süper Lig 32. hafta: F. Karagümrük (D)
  • 18 Nisan 2024 | Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş: Olympiakos
  • 21 Nisan 2024 | Trendyol Süper Lig 33. hafta: Sivasspor (D)
  • 28 Nisan 2024 | Trendyol Süper Lig 34. hafta: Beşiktaş
Haberler.com / Eymen Dursun - Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Trendyol Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Ali Bayat:

Nedir ya bu fenerden çektiğimiz atı gitsin kümeye, hep problem hep problem.

28
32
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Okuma birader ne geziyor Fener haberinde bas git

yanıt2
yanıt1
Ahmet Melih ALEMDAR:

Zaten ligden çekiyordunuz takımı 2 Nisan kongresinde. Ne gerek var ertelemeye.

29
16
yanıtYanıtla
Seyyidali Can:

Kuş avı 7 nisanda olacak bunun kaçışı yok

20
21
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Kininizle geberrin

yanıt11
yanıt13
Pervasız:

Ligden çekilecekleri için takvimde bir sıkışıklık olduğunu düşünmüyorum

20
7
yanıtYanıtla
Senrey26:

geçen yüzyılda fenerbahçesiz Galatasaray , Galatasaraysız Fenerbahçe olmaz lafı vardı. artık yok. Ezeli rekabet ebedi dost olayı bitmiş, lefter ile metin oktay ile birlikte toprağa verilmiştir, artık iş kan davası noktasına geldi. bundan sonra bu yönetimler bu kulüplerin başında olduğu sürece barış olmaz.

18
2
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Geçen yılın maçını erteleye erteleye bu seneyi de bitirdiler.

15
1
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

GS üç günde bir maç oynadı sonucunda avrupadan elendi. o yoğunluğu kaldıracak kadron yoksa elenirsin olur biter. büyütmeye gerek yok.

1
3
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Yorumlara bakınca ne kadar düşmanımız varmış onu görüyoruz. Büyüksün Fenerbahçe. Akbabalar bekliyor. Çekin takımı ligten haddini bilsin tiyatrocular

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title