Haberler

Fenerbahçe-Rizespor Maçının Olay Hakemine Geçerli Not Verildi

Güncelleme:

Fenerbahçe-Rizespor maçında tartışmalı kararlarıyla eleştiri odağı olan ve 3 penaltı çalan Deniz Ateş Bitnel'e maçın gözlemcisi Erol Ersoy'dan "tatmin edici" not verildi.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında bir ilke imza atan ve bu sezon bir maçta 3 kez penaltı noktasını gösteren Deniz Ateş Bitnel, gözlemcisi Erol Ersoy'u tatmin etti.

'TATMİN EDİCİ' PUAN

Özellikle Fenerbahçe lehine verdiği ilk penaltı kararı çok tartışılan Bitnel, Ersoy'dan "Tatmin edici" anlamına gelen 7.9 notunu aldı.


SİYAH-BEYAZ HATA!

Ersoy raponuna, FIFA kokartlı hakemin, ilk penaltı kararında siyah beyaz bir hata yaptığı notunu da düştü.



(Kaynak: Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Ateş Erol Ersoy Fenerbahçe Üst Manşet Spor Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (14)

Adınızı Yazın:

tatmin edici degil, fenerbahçeyi tatmin edici sonuç demek istedi galiba.

10
5
yanıtYanıtla
yabanciMobil-ANDROID:

Buz gibi penalti işte zorunuzami gitti

7
7
yanıtYanıtla
ŞAH:

FENERİ TATMİN ETMİŞ YANİ

11
3
yanıtYanıtla
ggggg:

ıyı puan almak ıstıyorsan fenerı galıp getır. . bunu anlıyoruz yanı. . ozaman besıktasım yıne sereflı ıkıncı

8
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenerle fenerasyon arasında karşılıklı tatmin edici hareketler :)

5
5
yanıtYanıtla
Büyük askan öyle bir pislik ancak fenere yakisir baska takimda tutmazlar Mobil-IOS:

Futbol bitti zaten türkiyede siyasetle yönetiliyor maclar yukaridan gelen emre göre takim galip geliyor hersey gibi futboluda bitirdik sükür sinrada seyirci gelmiyor diyorlar agliyorlar

2
7
yanıtYanıtla
....:

Erol ersoy fanatik fenerlidir

5
3
yanıtYanıtla
Fenerssyon ve talimat almis hakemler:

Demek hakem gozlemciyi tatmin etmis.helal olsun satilmis herifler.Allah cok buyuk elbet bu haram puanlari cikarcak fenerden.

4
3
yanıtYanıtla
aMobil-ANDROID:

Adalete gel??????

5
1
yanıtYanıtla
GAYET NORMAL:

Şike deyince Avrupa''da ve Türkiye''de akla Fenerbahçe ve AZİZ YILDIRIM geliyor. Dolayısıyla da Fenerbahçeye penaltı verilmesi ve galip getirilmesi planlı ve normal. Bu yıl yarışta GS yok BJK''de yakında saf dışı edilir. Aziz''in şikesi Uefa, Cas ve Yargıtay kararlarıyla tescillenmiş ve Fenerbahçe ''TESCİLLİ ŞİKECİ'' olarak tarihe geçmiştir. Yani bunu tarih yazdı ve yazacak. Bu gerçeği herkes biliyor. FB''li RTE şike dahil, her şeyi örtbas edip azizi de hapisten kurtardı.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title