Haberler

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka'nın belgeseli 5 Ağustos'ta yayınlanacak

Güncelleme:

Dizi, film ve belgesel platformu Netflix, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka'nın hayatını belgesel yapıyor. Tanıtımının yayınlandığı belgesel, 5 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransa'nın efsane futbolcularından Nicolas Anelka'nın hayatı belgesel oluyor. Dizi, film ve belgesel platformu Netflix'te yayınlanacak belgeselin tanıtımın yapıldı.

Anelka'nın kariyerini ve hayat öyküsünü anlatacağı proje, 5 Ağustos Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak.

2 SEZON FENERBAHÇE'DE OYNADI

2004-05 ve 2005-06 sezonlarında Fenerbahçe'de oynayan ve bir lig şampiyonluğu kazanan Fransız yıldız, kariyeri boyunca Real Madrid, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City ve PSG gibi dev kulüplerin formasını giymişti.

HEM KULÜP HEM DE MİLLİ TAKIM KARİYERİNDE AVRUPA'DA ZİRVEYİ GÖRDÜ

Fransız yıldız, Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Fransa Milli Takımı ile de EURO 2000 şampiyonluğu kazanan Anelka, 69 milli maçta 14 gol attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nicolas Sebastien Anelka Fenerbahçe Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (7)

akin:

çokta önemli bi futbolcuydu sanki. Saçma olmuş.

0
4
yanıtYanıtla
Takın:

Akıncığım adamın oynamadığı Avrupa devi kalmamış. Ne olsaydı marsta mı oynasaydı. Beşiktaş''a Koray''ı sırtına alıp 45 metre koşup golü atmıştı, Galatasaray''a da yerde olan ayağını oynatmadan atmıştı. Sapla samanı karıştırmayalım. Anelka Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncusudur.

yanıt3
yanıt0
ed:

yaş 30 ise senin için saçma olmuştur

yanıt0
yanıt0
atila şimşek:

senın yorumun saçma. . netflix tanıtımında benzersız çılgın karıyer dıye manset atan adamdan bahsedıyuoruz

yanıt0
yanıt0
39ANELKA:

2006 da GS ye analka. İzleriz. .

2
2
yanıtYanıtla
Özer:

Bu olumsuz seyler yazanlar herhalde eskiden futbol takip etmiyorlardi o donemler,cunku bu sacma,ya da parlayamadi kelimelerini yazdiginiz adam realle Şl sampiyonlugu,fransa ile euro2000 sampiyonlugu yasamis,fransa milli takiminda henry ile forvetin yukunu tasimis,fenerbahceden Chelsea ye gittiginde de (drogba ile ayni donemde oynadilar) premier liginde gol kralı olmus bir adamdan bahsediyoruz.Diger arkadasimizin yazdigi daha ne yapmasi gerekiyordu mars a mi cikmaliydi cumlesi tam oturmus:)

1
0
yanıtYanıtla
METİN KAYA:

BÜYÜK TOPÇUYDU AMA BİR TÜRLÜ TAM PARLAYAMADI KÜÇÜK TAKIMLARA BÜYÜK BÜYÜK TAKIMLARA KÜÇÜK GELİYORDU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title