Haberler

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Eran Zahavi'nin eşi ve çocukları rehin alındı

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye transferi direkten dönen PSV Eindhoven'ın İsrailli yıldızı Eran Zahavi'nin eşi Shay ve 3 çocuğu evdeyken kargocu kılığına giren soyguncular silahlı soygun yaptı. Soygun sırasında Zahavi'nin eşi ve çocuklarının elleri bağlandı, ağızları bantlandı. İsrailli futbolcu takım antrenmanı bırakıp hızlıca eve hareket etti.

KARGOCU KILIĞINDA GİRDİLER

Eran Zahavi, takımıyla birlikte Willem II maçı için Tilburg şehrine gittiği sırada karısı Shay ile birlikte 8 yaşındaki oğlu ve 5 yaşındaki ikizleri evdeydi. Haberlere göre; Zahavi'nin evini soymak isteyen iki soyguncu, kargo personeli gibi giyindi. Shay Zahavi, kargo elemanları zannedip kapıyı açtığında soyguncular silahlarını çıkardı.

DEĞERLİ EŞYALARI ALDILAR

Evde yaşanan arbede esnasında Shay, Eran Zahavi'yi arayarak evde hırsızların olduğunu iletti. Ancak soyguncular sonrasında telefonu alarak kapattı. Zahavi'nin karısını ve çocuklarını bağlayıp ağızlarını bantla kapatan soyguncular, evdeki değerli eşyaları soymaya başladılar.

HELİKOPTERLE ARAMA

Eran Zahavi de endişeye kapılarak polisi aradı. Polisleri, birkaç dakika içerisinde eve vardıklarında soyguncuların kaçtığını fark etti. Bunun üzerine evin etrafında helikopterle arama yapmasına karşın soyguncuların izine rastlayamadı.

"SOYGUN YAŞANDI"

Eran Zahavi'nin menajeri Ronen Katsav, "Eran Zahavi, takımdan ayrıldı ve karısı ile çocuklarının yaşadığı eve hareket etti. Silahlı bir soygun yaşandı. Daha fazla ayrıntıyı polis soruşturmasından sonra vereceğiz." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eran Zahavi Fenerbahçe PSV Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (1)

Namik Kemal Erdem:

Bu haberi gulen v onay veren işanlara hayret diyorum.sonucta eşi v çocuklar var. Ona ne gulencek taraf var acaba.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title