Haberler

Fenerbahçe için bomba iddia: Ali Koç takımın başına Kocaman'ı geçirecek

Güncelleme:

Teknik direktör arayışlarına devam eden sarı-lacivertilerde Rafael Benitez ve Roger Schmidt gündeme geldi. Herkes bu isimler üzerine yoğunlaşmışken ortaya Aykut Kocaman iddiası atıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde düzenlediği sohbet toplantısında Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından sarı-lacivertliler teknik direktör arayışlarına hız verdi.

ALMAN VEYA PORTEKİZ EKOLÜ

Başkan Ali Koç geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında yeni teknik direktörün 1 ay içinde netleşeceğini aktarmıştı. Ali Koç, Alman veya Portekiz ekolünden hoca tercih edeceklerini duyurmuştu.

İSPANYOLLAR'DAN RAFAEL BENITEZ İDDİASI

Fenerbahçe'nin ünlü teknik adam Rafael Benitez ile görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Özellikle İspanyol basını, Benitez ile 2+1 yıllık ön sözleşme bile imzalandığını, tecrübeli hocanın transfer listesini Fenerbahçe yönetimiyle paylaştığını iddia etmişti.

Fenerbahçe için bomba iddia: Ali Koç takımın başına Kocaman'ı geçirecek

İLK GÖZ AĞRISI SCHMIDT

Benitez'in adı sarı-lacivertli camiada heyecan yaratırken, daha sonra Roger Schmidt'in ismi gündeme geldi. Geçen yıl da Erol Bulut öncesinde Alman hocanın adı geçse de PSV ile anlaşma sağlayınca olmamıştı. Ancak daha önce Almanya'dan Eintracht Frankfurt'un yaptığı teklifi reddeden PSV'nin Fenerbahçe'ye de olumlu bir cevap vermesi beklenmiyor. Roger Schmidt için nabız yoklayacak olan Fenerbahçe daha gerçekçi hedeflere yöneldi.

AYKUT KOCAMAN İDDİASI

Tüm bu gelişmelerin ardından ortaya çok konuşulacak Aykut Kocaman iddiası atıldı. Mustafa Özgür Sancar Tivibuspor'da yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'de çok farklı bir gelişme olabilir. Biraz uçuk gelecek ama bugün Fenerbahçe'de bu mesele konuşuluyor. Aykut Kocaman bir şekilde ikna edilirse Fenerbahçe'nin başına geçecek" ifadelerine yer verdi.

2 DÖNEM ÇALIŞTIRDI

Deneyimli teknik adam 2010-2013 yılları Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı. 2010-11 sezonunda sarı-lacivertli takımı mutlu sona ulaştıran Kocaman, 2017'de yeniden takımın başına geçmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (1)

pentakill lol:

siz kafayı yemiş olmalısınız. aykut hoca nedir ya istemiyoruz kardeşim istemiyoruz türk hoca istemiyoruz. yeter ya borcumuz var diye 3 yıldır saç baş yoldurdunuz yok sportif direktörmüş yok oymuş buymuş. bırakın şu takımı katarlılara satın en azından şampiyonlar ligine gidecek takımı kurarlar adamlar.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title