Haberler

Fenerbahçe, Dorukhan Toköz'ü transfer etmek için Gökhan Gönül ve Caner Erkin taktiğini uygulayacak

Güncelleme:

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarında olan milli futbolcu Dorukhan Toköz'le ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Fenerbahçe'nin, başarılı futbolcuyu renklerine bağlamak için Gökhan Gönül ve Caner Erkin'de olduğu gibi Beşiktaş'tan ayrılmasını bekleme stratejisini uygulayacağı ifade edildi.

Milli futbolcu Dorukhan Toköz, kulübü Beşiktaş ile sözleşme uzatmamıştı. Bunun ardından Fenerbahçeli yöneticiler orta saha oyuncusu için devreye girmişti. Son yapılan toplantıda Fenerli kurmaylar Dorukhan için Gökhan ve Caner için denenen taktiği uygulama kararı aldı.

Buna göre Dorukhan Toköz ile hemen her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçeli kurmaylar, başarılı orta saha oyuncusunun oyuncunun Beşiktaş ile yollarını ayırmasını bekleyecek.

YA OCAK YA DA SEZON SONU

Dorukhan eğer devre arası Beşiktaş'tan ayrılırsa, Fenerbahçe genç yıldızı kadrosuna katacak. Aksi taktirde tıpkı Gökhan Gönül ve Caner Erkin'de olduğu gibi sezon sonunu bekleyecek. Dorukhan'ın sözleşmesi haziranda sona eriyor.

BEŞİKTAŞ İLE İPLER KOPABİLİR

Genç futbolcu şu anda Beşiktaş'ta düzenli forma giyse de sözleşme uzatmaması Siyah-beyazlı yönetimde tepkiye neden olmuştu. Bu yüzden Beşiktaş'ta Dorukhan ile her an ipler kopabilir.

İLK 11'İN VAZGEÇİLMEZİ

Dorukhan Toköz, bu sezon 7 lig maçında görev aldı. Bu maçların 6'sında ilk 11'de oynadı. Avrupa Ligi'nde de 1 maçta görev yaptı.

"GİT DEMİYORUZ AMA 1.5 MİLYON EURO İMKANSIZ"

Dorukhan Toköz konusuna açıklık getiren Ahmet Nur Çebi Çebi, "Dorukhan konusuna gelince... Ona 'git' demiyoruz ama yıllık 1.5 milyon Euro vermemiz mümkün değil. 4 yıllık da anlaşma istiyor. 4 senede 60 milyon TL yani. Bu ekonomik olarak imkansız. Bizler, ismi değil kulübü yaşatmalıyız" diye konuşmuştu.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dorukhan Toköz Gökhan Gönül Caner Erkin Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

bjk:

Zaten bi cacık yok gitmesi en doğrusu olur oynamıyorlar kayarak faul yapmaktan bşka bi yetenek göremiyorum şuan ki oyununda

2
3
yanıtYanıtla
Dostoevski:

Ekonomi olarak diye diye Beşiktaş kümeye düşecek... Fikret başkana küfredenlerin hepsi fenerli ve Galatasaraylıdır... Adam en azından başarı gösterdi...

1
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

EN İYİ BİZANS OYUNLARI OYNAYAN BİR TAKIMDIR BU ŞİKECİLER, ÇÜRÜĞÜ ÇARIĞI 15-20 MİLYON YUROYA GÜYA! SATIP LİMİT ATLATTILAR YA, ELBETTE BELEŞE FUTBOLCU AYARTIP ALMAYIDA BİLECEKLER. RUM TAKIMI NOLCEK Kİ!

1
1
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Kulupler bari bu konuda anlaşıp fiyatları düşürsünler ne bu ya 20-25 yaşında çocuklara 60 milyon ne yapıyolar yani fener 15 tane adam aldı gitti konya ya yenildi eğer işin içine klubu tokatlama menejer oyunları girmezsse hiç bir klup bu paraları saçmak zorunda kalmaz kendi ligine göre plan yapacaksın hiç bir turk takımı avrupada derece falan yapamaz paraları sıkı tutun çoluk çocuk 3 milyonluk arabaya binmesin

1
0
yanıtYanıtla
BABA KARTAL:

GİDEN ZATEN BİZİM DEĞİLDİR KALAN BAŞ TACI . BU FENER İN BAŞINA KİM GEÇERSE GEÇSİN KARAKTER DEĞİŞMİYOR. FENERLİ MEDYANINDA. ULAN FENERDE SÖZLEŞMESİ BU YIL BİTECEK HİÇMİ TOPCUNUZ YOK BİRAZDA ONLARLA İLGİLENİN.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title