Haberler

Fenerbahçe'de Lazar Markovic, Sezonu Kapattı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Lazar Markovic, sakatlığı nedeniyle sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek.

Şampiyonluk yarışında son derece kritik bir döneme giren Fenerbahçe'ye, sakatlığı bulunan Lazar Markovic'den kötü haber geldi... Adalesindeki sakatlık nedeniyle 2 aydır takımdan uzak olan Sırp futbolcunun sezonu kapattığı ortaya çıktı.

İNGİLTERE'YE GİTTİ

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Sarı lacivertli formayı en son 5 Şubat'taki Antalyaspor maçında giyen Markovic, sakatlanmasının ardından bir süre İstanbul'da tedavi gördü. Buradaki teşhiste ilk olarak 4 hafta oynamayacağı belirtilen Sırp oyuncu, beklenen sürede iyileşmeyince İngiltere'ye gitti.

SEZONUN KALAN BÖLÜMÜNDE FORMA GİYEMEYECEK

Liverpool Kulübü doktorları tarafından detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilen Markovic'e bu kez '6 hafta sonra sahalara döner' denildi. Ancak, Liverpool doktorlarının da tedavisi olumlu sonuç vermedi. Sırp oyuncunun sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyeceği öğrenildi.

2 GOL 3 ASİSTLİK PERFORMANS

Liverpool'un 2014 yılında Benfica'dan 25 milyon Euro'ya transfer ettiği Lazar Markovic, sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'ye katıldı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu sarı lacivertli takımda 20 maçta forma giyerken, 2 gol attı, 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lazar Markovic Fenerbahçe Liverpool Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

500

Yorumlar (5)

TRABZONLU:

FENER YAVAŞ YAVAŞ DAĞILMAYA BAŞLADI İNŞALLAH PARAMPARCA OLUR TÜRK FUTBOLUNUN YÜZ KARASI BİR TAKIM . ARLANMAZ UTANMAZ ŞİKE YAPMAKTAN KORKMAZ, ŞİKEYLE TÜM MAÇLARINI ALMAYA ÇALIŞAN FENER NE HİKMETSE BIRAGADA DARMADAĞIN OLDU AZİZİN GÜCÜ ORADA ŞİKE YAPMAYA YETMEDİ. BEBEK ON NUMARA HAKEMLİK YAPTI AMA VOLKAN GELENİ İÇERİ ALINCA FENER DAĞILDI SUÇLU HAKEMİ İLAN ETTİLER. BİZİM LİGİMİZDE BÖYLE HAKEMLERE İHTİYACIMIZ VAR.

2
2
yanıtYanıtla
taka:

çok büyük bir kayıp :)) ( bu haber olmasa unutmuştum markoviçi )

3
0
yanıtYanıtla
ŞikebahçeMobil-IOS:

Aykut kocam bakalım hafta sonu maçı fenere verecen mi

0
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Cuma Suresini okumayı adet haline getir. Her Mümin adedince sevap kazan.

1
0
yanıtYanıtla
Yalnız Kurt Mobil-ANDROID:

yanlışın var a**** o insanın kendisinde olan bir şeydir zamanı istediği kadar uzatır istediği kadar kısaltır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title