Haberler

Fenerbahçe'nin Ben Arfa ile anlaştığı iddia edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Rennes ile sözleşmesi sona eren ve piyasa değeri 6 milyon euro olan Ben Arfa ile 2+1 yıllık prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı lacivertli ekip, Ben Arfa transferi bitirmek için öncelikle Miha Zajc'ın satışını bekliyor. Fransız futbolcu geçtiğimiz sezon 26 maça çıkarken 7 gol atıp, 2 asist yaptı.

Sportif Direktör Comolli de yıldız futbolcu için, "Ben Arfa'yı beğeniyorum ama bizde Zajc var" diyerek bu konuya işaret etmişti. Bu arada Ben Arfa ile ilgilenen Real Betis'in Nabil Fekir'i transfer etmesi de sarı lacivertli kulübün elini rahatlattı.

ZAJC'IN TRANSFERİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe, Miha Zajc'i geçtiğimiz sezon Empoli'den 3,5 milyon euro ve Salih Uçan'ın bonservisini vererek transfer etmişti. Süper Lig'de 10 maça çıkan Zajc 2 gol atmıştı.

Fenerbahçe, Ben Arfa ile anlaştı iddiası

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

Bakmadan Geçme

Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

500

Yorumlar (19)

ali guzu boşgan fenevbaze şampuan:

ne yapsanız boş bu senede en büyük evlence siz olacaksınız ali guzu boşgan fenevbaze şampuan

13
28
yanıtYanıtla
Ölecen öl Patlıycan:

çatla hahahahah

yanıt8
yanıt2
gsli:

komoli alibaba çiftliğinin yumurta et sutunde yararlanıyor

15
6
yanıtYanıtla
Adil.:

Nerden buluyorlar ?FB transfer komitesi hep yanlış oyuncu peşindeler . ?

11
6
yanıtYanıtla
Diyarbakirli:

Bu Adam André awey gibi kesinlikle GEREKSIZ bir oyuncu demedi demeyin

11
4
yanıtYanıtla
kıdemli:

Yeter artık ya. Şu arfa'' yı bir türlü Türkiye''ye satamadı menajeri. Her yıl ya GS ye, ya FB''ye yada BJK''ya transfer ediyor. Kİm bilmem bu menajer. Bu zamanda satacak başka pazar bulamadın mı?Yıllardır reklamını yapmaktan bıkmadı adam . Bizde bundan kıymetli birçok sporcumuz var. Bizim gazeteler de haber diye atlıyor.

11
1
yanıtYanıtla
barışş:

sabah sa kesin yalan haber. adamlar akıllarından gecenleri gercekmiş gibi yazıyorlar.

8
1
yanıtYanıtla
Aziz ahın tuttu affet:

Bu herifte her sene geliyor. Ben takımda zannediyordum.

7
1
yanıtYanıtla
Bu adamı her sene transfer ediyoruz:

Alex

6
1
yanıtYanıtla
KRALEX:

BI ALEX OLAMAZZ KIMSE

yanıt2
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title