Haberler

    Fenerbahçe, Maicon, Kelvin ve Doumbia'yı Transfer Etmek İstiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, geçen sezon Sao Paulo'da kiralık oynayan Maicon ve Kelvin ile Roma'dan Doumbia'yı kadrosuna katmak istiyor.

    Ligi 2. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazanan Fenerbahçe'de transfer sezonu hızlı başladı. Savunma, kanat ve forvet hattına takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler listesine aldığı 3 önemli ismi bitirmek için kolları sıvadı.

    ÖNCELİK STOPER MEVKİSİNE

    Takvim Gazetesinin haberine göre; Ba, Kadlec ve Alves'in takımdan ayrılması nedeniyle en az iki stoper almak isteyen Fenerbahçe gözünü Maicon'a dikti. Porto'da Vitor Pereira ile birlikte çalışan Brezilyalı stoperin bonservisi halen Portekiz kulübünde. Fakat geçen sezon ortasında Sao Paulo'ya kiralanan Maicon'un bu yıl sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, önce Maicon ile ardından da Porto ile masaya oturacak. Fenerbahçe aynı şekilde bonservisi Porto'da olan ve Sao Paulo'da kiralık oynayan Kelvin'i de gündemine aldı.

    LUGANO FAKTÖRÜ DE KULLANILACAK

    Her iki kanatta oynayan 23 yaşındaki Brezilyalı Kelvin ile ilgili scout ekibi de çok olumlu bir rapor verdi. Yönetim, Kelvin ve Maicon'la birlikte Sao Paulo formasını giyen Diego Lugano'dan transferde faydalanmayı düşünüyor. Fener'in listesindeki bir başka isim ise Seydou Doumbia. Bonservisi Roma'da olan Senegalli golcünün transferi konusunda önemli yol alınmış durumda. İmzalar artık an meselesi.

    İLK İSTENEN İSİM AGGER'Dİ

    Daniel Agger'in futbolu bırakmasının ardından alternatiflere yönelen Fenerbahçe'nin stoper listesinin ilk sırasında Maicon yer alıyor. Brezilyalı yıldız, Pereira'nın takımın başına geçmesinin ardından gündeme gelmiş fakat Porto ile fiyat konusunda anlaşma sağlanamamıştı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Sivasspor Porto Spor Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Bakmadan Geçme

    Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title