Haberler

Havai fişek patlaması sonucu gözünden yaralanan Omar Elabdellaoui ile ilgili doktorundan ilk açıklama

Güncelleme:

Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof Dr. Vedat Kaya, Yıldız futbolcunun tedavisinin sürdüğünü belirterek "Görme yetisi var şu anda ama net bir şey söylemek doğru değil. Termal kimyasal yanık diyebiliyoruz şu anda. Bunları şimdi temizledik. Durumu iyi" dedi.

Yılbaşı kutlamaları sırasında elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin son durumu ile ilgili Prof Dr. Vedat Kaya, açıklamalarda bulundu.

Kaya, konuyla ilgili, "Şu an medikal tedavisi devam ediyor. Yeniden bir müdahale gerekebilir. Değerlendirme sonucunda planlamayı düşünüyoruz. Bir gözde daha fazla olmak üzere 2 gözde de yaralanma söz konusuydu. Bir gözü diğerine göre daha hasarlıydı. Şu anki durumu düne göre oldukça iyi" ifadelerini kullandı.

"GÖRME YETİSİYLE İLGİLİ ŞU AN NET KONUŞAMAYIZ"

Prof Dr. Vedat Kaya, Norveçli futbolcunun görme yetisiyle ilgili soru üzerine "Görme yetisi var şu anda ama net bir şey söylemek doğru değil. Termal kimyasal yanık diyebiliyoruz şu anda. Bunları şimdi temizledik. Bir gün içinde bu bile çok büyük fark yarattı diyebiliriz" yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Evinde yılbaşı partisi veren Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, havai fişeğin elinde tuttuğu sırada patlaması nedeniyle yaralanmıştı. Öte yandan Norveçli futbolcunun, havai fişek parçalarının yüzüne isabet etmesi sonucu gözünde hasar oluşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Omar Elabdellaoui Vedat Kaya Termal Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500

Yorumlar (22)

nazan:

terim denilen mafyanın elinden anca böyle soytarılar çıkar

7
23
yanıtYanıtla
Ahmet ercanlar fetöcüdür:

NAZAN RUMUZ SENİN ALLAH BELANI VERSİN. ADAM BELKİDE ÖLECEK YAZDIĞINA BAK .

yanıt6
yanıt4
Norsin:

Gavurlara benzemek için elinden geleni yapan Müslümanların başından musibet eksik olur mu?

19
10
yanıtYanıtla
Seyfi ceren:

Ulan bu adam zaten gavur beyinsiz

yanıt1
yanıt6
Metehan:

Senin adından kime benzemeye calıstigin belli oluyor

yanıt1
yanıt3
Ao:

Elinde havaifisegin ne işi var gerizekalı

8
10
yanıtYanıtla
Hiii hiiii:

Biletini kesip yollayın

6
11
yanıtYanıtla
Mesut:

Galatasaray olarak en agir ceza verilmeli. Kadri disi birakin diycemde kimi oynatican. Para cezasi verin.

6
10
yanıtYanıtla
vtd:

kim bu yahu akşamdan beri haber yapıyorsunuz

6
9
yanıtYanıtla
Boller:

Yilbasi partisi?? Allooo,zengine serbest fakire mi yasak sayin yasalar

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title