Haberler

Fatsa Belediyespor Sezonu Orduspor ile Açtı

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) "O Sene, Bu Sene" parolası ile şampiyonluk hedefi ile yeni sezona hazırlanan Fatsa Belediyespor, sezon açılışını Süper Lig takımlarından Orduspor ile hazırlık maçı yaparak gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) "O Sene, Bu Sene" parolası ile şampiyonluk hedefi ile yeni sezona hazırlanan Fatsa Belediyespor, sezon açılışını Süper Lig takımlarından Orduspor ile hazırlık maçı yaparak gerçekleştirdi. Orduspor yedek ağırlıklı çıktığı maçta Fatsa Belediyespor'u Yasin'in 80. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Fatsa Belediyespor - Orduspor karşılaşması öncesi sezon açılış töreni gerçekleşti. İlk olarak Fatsa Belediyespor'un tüm futbolcuları ve teknik heyet taraftarlara tanıtıldı. Futbolcu ve teknik heyetin tanıtılmasından sonra yöneticiler de taraftarlara tanıtıldı. Daha sonra ise protokol konuşmaları gerçekleşti. İlk konuşmayı yapan Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun, "Masöründen hocasına, futbolcusundan yöneticisine, şehirde başkanından taraftarına, çöpçüsünden esnafına şampiyonluğa inandık inşallah bu sene profesyonel lige yükseleceğiz" dedi.

"ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA BULUŞALIM"

Törende ikinci konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, "Ben bu organizasyonu yapan Sayın Başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Hazırlık maçında bizlere bu imkanı tanıyan Orduspor'a da Sayın Nedim Türkmen Başkanımızın şahsında hepsine teşekkür ederim. Fatsa Belediyespor yıllardır Fatsa'yı temsilen futbolda bir mücadele veriyor. Göreve geldiğimizden bu yana amatör ligde son iki senedir de bölgesel amatör ligde mücadele veriyoruz. Hepimiz hep beraber Fatsa Belediyespor'un şampiyonluğu için gayret ve emek sarf ediyoruz. Bu zaman kadar Fatsa Belediyespor'a destek veren herkesi buradan anıyor ve her birine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"3.LİG'E ÇIKARAK ŞAMPİYONLUĞU BERABERCE KUTLAYALIM"

AK Parti Milletvekili İhsan Şener de sezon açılışında bir konuşma yaptı. Konuşmasına Fatsa Belediyespor'a şampiyonluk dileğinde bulunarak başlayarak başlayan Milletvekili Şener, "Nüfusu 100 bini bulmuş güzel ilçemiz Fatsa'nın takımının bölgesel ligde öyle umut ediyorum ki bu sene son müsabakaları olacak. Artık Fatsa Belediyespor önümüzdeki sezondan itibaren inşallah 3. Lig'de, daha sonra da 2. Lig'de mücadele verecek. Bu azim ve gayrete katkısı olan herkesi bundan önce yöneticilik yapmış olan başkanlarını, şuan da bu zorlu görevi alan başta Muammer Başkan ve arkadaşlarını ve her defasında Fatsaspor'a hiç kimse yok mu soruları sorulduğunda yanında olan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan beyi gerçekten bu zorlu mücadelenin başlangıcında kutluyorum. Ordusporumuza da bu nazik davranışından dolayı yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"OMUZ OMUZAYIZ"

Törende son konuşmayı yapan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise, "Fatsasporumuzun bütün zorluklarda yokuşları çıkarken hep yanında olacağımızı kulüp başkanımıza, belediye başkanımıza ve İhsan bey başta olmak üzere milletvekili arkadaşlarımızla beraber söz verdik. Her zaman yanınızdayız ve hep beraber olacağız. İnşallah çok güzel sevinçli maçlarınızda da sizlerle beraber olmayı arzu ediyoruz. Fatsa sporumuz biliyoruz ki hak ettiği yerde değil daha güzel günleri özlüyor seyircilerimizde özlüyor. Fatsa'nın layık olduğu yere kavuşması için çalışmalarınızda destekçiniz olduğumuzu burada herkesin huzurunda ifade ediyorum. Beraberiz, omuz omuzayız. İnşallah önümüzdeki sezon yine bu meydanlarda beraber sevinç gösterileri yaparız. Herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından kulübe maddi destek olan firma sahiplerine plaket takdim edildi. Ardından ise kurban kesilerek futbolcular sahaya çıktı. Fatsa Belediyesporlu ve Ordusporlu futbolcular sahaya Fatsa Belediyespor'un şampiyonluk parolası olan

"O Sene, Bu Sene" yazılı pankartla çıktılar. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Anlayan Ak Parti Orduspor Fatsa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title