Haberler

Fatih Terim, Galatasaray'a Darbe Üstüne Darbe İndiriyor

Güncelleme:

Güneş Gazetesi Spor Müdürü Orhan Balal, Fatih Terim'in TFF'nin gücünü kullanarak Galatasaray'a darbe yaptığını ve bu şekilde Ünal Aysal'dan intikam aldığını savundu.

Terim hakkında ağır itham! Güneş Gazetesi Spor Müdürü Orhan Balal, Fatih Terim hakkında ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Orhan Balal, Fatih Terim'in, TFF'nin gücünü kullanarak eski takımı Galatasaray'ın ceza almasını sağladığını ve bu şekilde Ünal Aysal'dan intikam aldığını iddia eden bir yazı kaleme aldı.

GALATASARAY'A DARBE ÜSTÜNE DARBE

Galatasaray ile TFF arasındaki düello olanca hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılı ekipte 3. dönemini tatsız noktalayan Fatih Terim’in, Türk Milli Takımı’nın başına geçmesinin ardından başlayan gerginlik zirve yaparken; TFF, yetkilerin elinde olmasının gücünü de kullanarak, Galatasaray’a darbe üstüne darbe indiriyor.

SON OPERASYONUN ADI : BRUTUS

Galatasaray yönetimi birbiri ardına gelen bu darbelere, yayınladığı deklarasyonlar, Başkan Ünal Aysal’ın söylemleri ve camia içi yaptırımlarıyla karşı koymaya çalışıyor. Son operasyonun adı ise takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli’nin adından esinlenerek “Brutus” olarak belirlendi.

KULİS YAPIYOR SUÇLAMASI

Sarı kırmızılı camianın imparatoru olarak kabul edilen Fatih Terim, bu operasyonun bir numaralı hedefi. Terim’in adı, sarı kırmızılı takımın mabedi TT Arena’nın duvarlarından, Florya’dan tek tek kazınıyor, siliniyor. Fatih Terim’in fotoğraflarının yerine sarı kırmızılı taraftarların posterleri yerleştiriliyor.

TERİM, AYSAL'A ÖFKE DUYUYOR

Bunun başlıca nedeni, Terim’in, Galatasaray’dan ayrılık şeklini unutamadığı, Aysal’a ve yönetimine duyduğu öfkeyi TFF kanalıyla yansıttığı düşüncesi. Aysal ve ekibi, devrik imparatorun, her hatada Galatasaray Başkanı’nı yıpratmak için TFF yönetimi ve kurullarında kulis yaptığına inanıyor.

GERİ ADIM ATMAYACAKLAR

TFF tarafından isnat edilen suçlarda, verilen cezalarda Terim’in etkisinin görüldüğünü vurgulayan sarı kırmızılı camianın liderleri, “Fatih hocanın öfkesi çok sevdiği Galatasaray’a zarar verecek kadar büyük. İzlanda maçının sonrasında Galatasaraylı futbolcuları hedef olarak göstermesi de bir başka adım” diyor.

GALATASARAY'IN BAŞARISINA KİMSE ENGEL OLAMAZ

4. yıldıza ulaşmak için ezeli rakipleriyle büyük bir mücadeleye girişen sarı kırmızılı kulübün kurmayları ise, “Aslolan Galatasaray’dır, kalanı teferruat” diyen bir kişinin bu yaptıklarına inanmak bile istemiyoruz. Ancak Galatasaray’ın başarısına kimse engel olamaz” diyerek geri adım atmayacaklarını söylüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Güneş Gazetesi Fatih Terim Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

fikacan:

bu adam gittigi yerden hic istifa ettimi parasini almadan gitmez bu nankor bunuda imparator yaptiniz ya

8
12
yanıtYanıtla
AS:

SENİNLE AYNI GÖRÜŞTEYİZ AMMA GELDE BUNLRI BU AHMAK GERİ ZEKALILARA ANLAT BOŞ ŞİŞİRME BALON İMPARATORU

yanıt0
yanıt0
cimbom:

fb şike yapmasaydı aziz yıldırım yargılanmazdı

11
9
yanıtYanıtla
Ultras:

Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray yazar, yazmıştır, yazacaktır bu böyle biline eyy yancı medya Galatasaray düşmanları ne yaparsanız yapın Galatasaray''ı Galatasaraylıları bu tür haberlerle yıpratamayacaksınız ve sezon sonunda 4. yıldız yüzünüze bir tokat gibi inecektir

12
6
yanıtYanıtla
başarımı şikemi:

asıl şike yapan gs dir. . 3 sefer üstüste şampiyon olduğu maçlara bakın hepsi yanlı

6
11
yanıtYanıtla
murat:

ben 48 yaşımdayım 6 yaşımdann bu tarfa fatih terimi tanıyorum bu ykarıda yazılanlara asla inanmyın Fatih Hoca gerçek bir Galatasaraylı ünal aysalgibi menfat için galatasraylı değil ünal aysal başarısılıklarına kılıf arayor ve bunu her kes görüyor kimsede inamaz fatih terimde GS den intikam almaz aslında gs den ünal aysal intikam alıyor galiba gerçek gsli değil araştırın fenerlide çıkabilir

10
6
yanıtYanıtla
hadiiiiiiii:

haluk ulusoy zaminda neredeydiniz 4 sene sampiyon olurken iyiydi degilmi.

8
6
yanıtYanıtla
burak:

hadi ordan asalak haluk ulusoymu getirdi türkiyeye 2 tane kupayı siz yüz yılınızda ne getşirdiniz belli türk futboluna galatasaray ise UEFA şampıyonu süper kupa şampıyonu sizler yayaya

yanıt0
yanıt0
Aslolan Galatasaraydır:

Büyük Galatasaray taraftarı bu tür haberlere itiba etmeyiniz. Farkındaysanız son günlerde Galatasaray''a saldırılar iyice arttı amaçları 4. yıldıza giden bu yolda Galatasaraylılar arasında fikir ayrılıkları yaratarak bu yoldan hedef saptırmak, birbirimize düşürmektir sakın ola bu haberlere itibar etmeyin ve Galatasaraya sahip çıkın

9
4
yanıtYanıtla
kthı:

g. s. lucescu yu fenerbahçe de low u hiç göndermeyecekti

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title