Haberler

Fatih Altaylı kendisine gelen mesajı canlı yayında okudu! 'Ganyan bayi' polemiği balon çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın Sergen Yalçın'a "Haydi ganyan bayiye" dediği iddia edilmişti. Ünlü gazeteci Fatih Altaylı bu olaya canlı yayında açıklık getirdi. Altaylı bu iddiaya dayanarak Şükrü Hanedar'a yönelik sert bir köşe yazısı yazdığını ve bu yazıdan sonra kendisine mesaj atan Hanedar'ın, böyle bir şey demediğini hatta Sergen Yalçın'ın Hanedar'dan özür dilediğini söyledi.

Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek zirve yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşmanın hemen ardından soyunma odası koridorlarında Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar ile Sergen Yalçın arasında tartışma yaşandığı iddia edilmişti. Fatih Altaylı bu iddiayı Hanedar'ın kendisine yolladığı mesajı canlı yayında okuyarak çürüttü.

"HAYDİ GANYAN BAYİYE GİT"

Beyaz TV'nin iddiasına göre Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a bir dönem çok fazla at yarışı oynayarak gündeme gelmesine gönderme yaparak, "Haydi Ganyan bayiye git" diye seslendi. Bunun üzerine Sergen Yalçın'ın "Biz sizi böyle mi misafir ettik, terbiyesiz herifler" kelimelerini kullandığı belirtildi. Öte yandan Galatasaray'ın maç sonu sosyal medya paylaşımında da At figürü dikkat çekti. Bilindiği gibi Sergen Yalçın'ın uzun yıllardır at yetiştiriciliği ve at yarışlarına ilgisi bulunuyor.

SERGEN ÖZÜR DİLEDİ

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Bloomberg ekranlarında bu iddialara açıklık getirdi. Altaylı, Şükrü Hanedar'ın kendisine mesaj atarak, "Fatih abi, 40 yıldır tanıdığın bir insandan böyle bir davranış nasıl beklersin! Ben ne bu cümleyi kurdum ne hakaret ettim, hiçbir şey söylemedim. Hatta Sergen sonradan haber yollayıp, 'pardon senin bana böyle bir şey dediğini söylediler bir hata yapmışım' diyerek benden özür diledi" ifadelerini kullandığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Fatih Altaylı Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (1)

Ahmet Gündoğdu:

TAMAM DA SANENE.YANİ OLAYI ÇÖZDÜN.AFERİN SANA.

15
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title