Haberler

F.bahçe Mersin'de Moral Arıyor!.

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında, 10 Şubat Pazar günü Mersin İdman Yurdu sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, 10 Şubat Pazar günü Mersin İdman Yurdu sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki mücadelede hakem Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve İsmail Şencan yapacak. Saat 16.30'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz. KOCAMAN'DAN YİNE KESİK Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncuları Miroslav Stoch ve Milos Krasic bir kez daha 19 kişilik kafileye edilmezken, geçen hafta kadroya alınmayan isimlerden Hasan Ali Kaldırım da yine kadroya dahil edilemeyen isimlerden oldu. 19. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasının ilk 45 dakikasında oynayan ve son haftalarda ilk 18'e alınan Orhan Şam kadroda yer bulamayan bir diğer isim olurken, geçen haftanın tribüne çıkan isimlerinden Mehmet Topal ise bu hafta teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroya alındı. Sakatlığı geçen ve hafta içinde takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Selçuk Şahin ve sakatlığı sebebiyle idmanlara çıkamayan Sezer Öztürk de kafilede kendisine yer bulamadı. EN SON 1968'DE Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe karşısında ligdeki ilk ve tek galibiyetini 1968-69 sezonunda aldı. İstanbul'da 1 Aralık 1968'teki maçta rakibini 1-0 mağlup eden Mersin ekibi, daha sonra Fenerbahçe ile yaptığı 22 maçta da galibiyet elde edemedi. İSTANBUL'DA F.BAHÇE RÜZGARI Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu, lig tarihinde İstanbul'da 13 maç yaptı. İstanbul'daki karşılaşmalarda Fenerbahçe 8, Mersin İdmanyurdu 1 galibiyet alırken, 4 maç da berabere bitti. Fenerbahçe, kendi evindeki maçlarda toplam 22 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER Mersin Bicik

Stepanov

Ivan de Souza

Mitrovic

Serkan

Murat

Culio

Burhan

Hakan

Nduka

Nobre Fenerbahçe Volkan

Gökhan

Bekir

Egemen

Ziegler

Cristian

Emre

Meireles

Caner

Kuyt

Sow SAAT:  16.30

YAYIN:  Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

HAKEM:  Özgür Yankaya

STAT:  Tevfik Sırrı Gür SON GALİBİYET MERSİN'DE Taraflar bugüne kadar Mersin'de 12 kez karşılaştı. İlk kez 1967-68 sezonunda Mersin'in evsahipliğinde gerçekleştirilen maçta, konuk ekip Mersin temsilcisini 2-1 geçti. Mersin'de yapılan 12 maçın 5'inde konuk ekip gülen taraf olurken, Mersin'in galibiyeti ise henüz yok. Mersin İdmanyurdu, bu hafta rakibini yenmesi halinde kendi evinde de ilk kez sarı kanaryayı yenmiş olacak. Taraflar Mersin'deki maçların 7'sinde ise beraberliği bozamadı. Mersin'de yapılan maçlarda, Fenerbahçe attığı 12 gole karşılık, kalesinde ise 7 gol gördü. MAÇLAR GOLLÜ GEÇİYOR Mersin İdmanyurdu'nun Fenerbahçe ile yaptığı maçlara ortalama 2,04 gol düşüyor. Bugüne kadar yapılan 25 maçın 6'sında taraflar sadece 1 gol atabildi, 4'ünde ise maçlar golsüz sonuçlandı.

25 maç içerisinde en farklı galibiyet ise 3'ü geçemedi. 1972-73 sezonunun ilk devresinde rakibini 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, 1977-78 sezonunda ise rakibini 5-2 yendi, skoru en farklı olan bir diğer maç ise 1982-83 sezonunun ilk yarısında yapılan ve 3-0 biten maç oldu. 25 YILIN EN KÖTÜ PERFORMANSI Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon 20.hafta sonunda 31 puanda kaldı. Fenerbahçe böylece son 25 yılın en kötü performansına ulaştı. 1987-88 sezonunda 20.haftada 30 puanda kalan Fenerbahçe diğer sezonlarda en az 32 puan almıştı. Fenerbahçe böylece üç puanlı sistemin en kötü 2.sezonuna ulaştı. GOL YEME REKORUNA KOŞUYOR Fenerbahçe, Gaziantepspor deplasmanında da kalesinde gol görüp kulüp tarihinin üst üste gol yeme rekorunu kırmıştı. Geçen haftada Sivasspor maçında gol yiyip üst üste gol yeme rekorunu 13 maça çıkaran Fenerbahçe, üç büyükler arasında üst üste gol yeme rekoruna doğru koşuyor. Lig tarihinde Galatasaray en fazla üst üste 14 maç gol yerken Beşiktaş geçen sezon rekoru kırıp 18 maç üst üste gol yemişti. Beşiktaş kötü serisini Süper Final Şampiyonluk grubunda Fenerbahçe karşısında 1-0 kazanarak durdurmuştu. Fenerbahçe 6 hafta daha üst üste gol yerse üç büyükler arasında rekoru eline geçirecek. VOLKAN FORMSUZ Fenerbahçe ve Milli takım kalecisi Volkan Demirel Süper Lig kariyerinin en kötü gol yeme ortalamasına ulaştı. Bu sezon 17 lig maçına çıkan Volkan Demirel kalesinde 23 gol gördü ve maç başına 1,35 gol yeme ortalamasına ulaştı. Volkan Demirel diğer sezonlarından genelde maç başına 1,00 gol ortalaması civarında performans sergiliyordu.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title