Haberler

F.bahçe Çeyrek Final Aşkına! Muhtemel 11'ler...

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 rövanşında Viktoria Plzen ile karşılaşacak.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 rövanşında Viktoria Plzen ile karşılaşacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Markus Haecker ve Holger Henschel yapacak. Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz. KANARYA'DA 3 EKSİK Fenerbahçe'de Viktoria Plzen maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ve ilk maçta sakatlanan Pierre Webo, maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün durumu ise bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacak. 3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 3 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İkişer sarı kartları bulunan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin yarınki maçta da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve sarı-lacivertlilerin tur atlaması durumunda çeyrek final ilk maçında forma giyemeyecek. MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE Volkan Demirel

Gökhan Gönül (Mehmet Topuz)

Yobo

Bekir

Hasan Ali

Mehmet Topal

Selçuk

Kuyt

Cristian

Caner

Sow V.PLZEN Kozácik

Rezník

Ci?ovsky

Procházka

Limbersky

Darida

Horváth

Rajtoral

Kolár

Kovarík

Bako? STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 22: 05

YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım

HAKEM: Manuel Grafe DEPLASMAN TAKIMI PLZEN UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında perşembe günü İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Viktoria Plzen, bu sezon deplasmanda oynadığı Avrupa maçlarında genelde başarılı bir grafik ortaya koydu. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon kendi sahasında yaptığı 8 maçta 7 galibiyet elde eden ve sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Çek ekibi, deplasmanda yaptığı 7 maçta ise 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Dış sahada bu sezon play-off turunda Lokeren'e 2-1 mağlup olan Viktoria Plzen, ikinci yenilgisini ise grupta Atletico Madrid (1-0) karşısında aldı. SADECE ATLETICO MADRID'E GOL ATAMADILAR İstanbul'daki tur atlayabilmesi için Fenerbahçe karşısında mutlaka gol atması gereken Viktoria Plzen, bu sezon deplasmanda sadece Atletico Madrid deplasmanında gol atamadı. Dış sahada oynadığı 7 maçta rakip fileleri 12 kez havalandıran Çek temsilcisi, bu kupada çıktığı en son deplasman maçında Napoli'yi 3-0 mağlup etmişti. TARAFTAR OLMAYACAK Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yarınki karşılaşmanın seyircisiz oynanması Viktoria Plzen için avantaj olacak. Çek ekibi, önemli karşılaşmada deplasmanda seyirci baskısı olmadan mücadele edecek.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Manuel Grafe Fenerbahçe Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Canlı aktarıyoruz! Aziz Yıldırım, adaylığını açıklıyor

Canlı aktarıyoruz! Aziz Yıldırım, adaylığını açıklıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title