Haberler

Eyüpspor, Trendyol 1. Lig Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Türk futboluna örnek olabilecek bir oyunla Süper Lig'e yükselmeyi hak ettiklerini söyledi. Eyüpspor, Erzurumspor FK'yi 4-0 mağlup ederek şampiyonluk kupasını aldı. Arda Turan, takımının başarısını ve hedeflerini açıkladı.

Trendyol 1. Lig'in şampiyonu Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, Türk futboluna örnek olabilecek bir oyunla Süper Lig'e yükselmeyi hak ettiklerini söyledi.

Eflatun-sarılı ekip, 1. Lig'de normal sezonun 34. ve son haftasında Erzurumspor FK'yi 4-0 mağlup etti. Eyüpspor, müsabakanın ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Kupa seremonisinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arda Turan, çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Ligin ikinci haftasında liderliği aldık. Çok şükür bugün de lider tamamladık. Takımım birçok rekoru altüst etti. Herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Murat Özkaya sağ olsun bu yatırımları yapıyor, Fatih Kulaksız da aynı şekilde... Ekibime çok teşekkür ediyorum ama her zaman oyuncular çok önemliler. Beraber çok iyi hareket ettiler. Tabii ki çok iyi oyuncular ama iyi oyuncuları beraber oynatmak önemli bir erdemdir. Bu ülkede çok büyük takımlar kuruldu ama bir yere çıkamayan ve şampiyonluk kazanamayan bir sürü ekip var. O yüzden futbolda bazı söylemlerin; taktiğin, sistemin ve çalışmanın önüne geçmemesi lazım. Ekibimle ve oyuncularımla gurur duyuyorum. Eyüp'e hayırlı olsun. Eyüpsultan, birçok il gibi potansiyeli olan bir semt. İnşallah Süper Lig'de bu semtin hakkını vermeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bu sezonun en önemli noktasının, oynadıkları her maçtan sonra daha iyi çalışmaları olduğunu dile getiren Turan, "Maçları kazandık ve kaybettik. Hep ayağa kalktık ve devam ettik. Oyunumuzu geliştirmeye çalıştık. Oyuna odaklandık. Oyun üzerinde konuştuk. Sonuç olarak böyle bir şampiyonluk geldi. Çok emek var. Çok hak edilmiş bir şampiyonluk. Çok doğru oyunlar var. Umarım doğru anlaşılır çünkü çok fazla incelendiğini düşünmüyorum. Ülke futboluna örnek olabilecek oyunlarımız var. İnşallah kıymeti bilinir." diye konuştu.

Süper Lig'i ilk kez tecrübe edeceklerini hatırlatan Arda Turan, "Süper Lig bilmediğimiz bir yer. O yüzden önce haddimizi bilmemiz lazım. Kalıcı olmaya çalışacağız. Uzun vadeli hedeflerimiz var. Ancak önce kısa vadeli hedefimizle insanlara güzel oyun seyrettirmeye çalışan, iyi oynayan, saha içinde kalan, kadınları ve çocukları futbola çeken, gençlere örnek olmaya çalışan bir takım oluşturmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Arda Turan Eyüpspor Trendyol Eyüp Spor Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title