Haberler

Eyüpspor Başkanı Arda Turan'ı tribünlere alkışlattı

Güncelleme:

Eyüpspor'un Manisa FK'yı mağlup ettiği maçın ardından Başkan Murat Özkaya, Arda Turan'ı tribünlere götürüp alkışlattı. Takımın tecrübeli futbolcusu Uğur Demirok da Turan için desteklerini dile getirdi.

Eyüpspor'da Başkan Özkaya, futbolcular ve taraftardan Arda Turan'a moral

Gökhan HEBEPCİ - İSTANBUL, (DHA)

1. Lig'in 13. haftasında evinde Manisa FK'yı 2-1 yenen Eyüpspor'da maçın ardından Başkan Murat Özkaya, Arda Turan'ı tribünlere götürüp alkışlattı.

Geçtiğimiz hafta lider Eyüpspor, 1. Lig'in 13. haftasında evinde Manisa FK'yı Bruno ve Ahmed Kutucu'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça çıkaran Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 33 puanla liderliğini sürdürdü.

ARDA TURAN'A TAKIMDAN MORAL

Banka müdürü tarafından milyonlarca doları alınan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a karşılaşma sonrası Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, futbolcular ve taraftarlar moral verdi. Başkan Murat Özkaya, Turan'ı maç sonu tribünlere alkışlattı. Futbolcular, karşılaşma sonrası Arda Turan'ın etrafında toplanırken, takımın tecrübeli futbolcusu Uğur Demirok da bir konuşma yaptı. Demirok, "Biz çok güzel bir aileyiz. Bugün sadece futbol ailesi olduğumuzu göstermedik. Biz, iyisiyle kötüsüyle, derdiyle sevinciyle hep beraber güzel bir aileyiz. Bugün bu maçı hocamız için oynadık. Her zaman, her yerde onun destekçisiyiz. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uğur Demirok Arda Turan Eyüpspor Manisa Maç Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title