Haberler

    Everton Chelsea Canlı İzle Everton Chelsea Saat Kaçta Everton Chelsea Şifresiz (12.03.2016)

    Everton Chelsea canlı izle karşılaşması futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

    Everton Chelsea canlı izle karşılaşması futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Futbolseverlerin şifresiz kanaldan takip edebileceği Everton Chelsea canlı izle mücadelesini naklen yayınlayacak kanal belli oldu.

    İngiltere Federasyon Kupası 6. Turu'nda Everton Chelsea kapışması yaşanacak. Mavi renkli iki takımın mücadelesinde Everton Chelsea canlı izle linkine tıklayarak karşılaşmayı naklen izleyebilirsiniz. Saat 19: 30'da başlayacak Everton Chelsea canlı izle mücadelesini hakem Michael Oliver yönetecek.

    Kupada Chelsea'de bu sezon en çok gol atan isim Oscar, Bertrand Traore ve Diego Costa yine en büyük gol umutları olurken Everton'da ise Ross Barkley ve Arouna Kone'nin yanı sıra Akhisar Belediyespor'un eski lukak213oyuncusu Oumar Niasse'de ter dökecek. Everton'da golcü yıldız Romelu Lukaku'da eski takımı Chelsea karşısında boy gösterecek. Everton Chelsea canlı izle linkleri ile maçı anbean takip edebilmeniz mümkün olacak.

    Everton bu sezon gösterdiği golcü performansıyla adından söz ettiriyor. Everton Chelsea canlı izle diyerek naklen ve kesintisiz takip edebileceğini karşılaşmada konuk ekip ise sezona skandal sonuçlarla başlamış ancak daha sonradan toparlanmayı başararak Premier Lig'de yenilgiyi unutarak çıkışa geçmişti. Everton Chelsea karşılaşmasında iki takım da golcü özelliklerini ön plana çıkarark gol aramaya çalışacak.

    Everton son karşılaşmasında Slaven Bilic'in takımı West Ham'a sahasında 3-2 mağlup olurken Chelsea ise son resmi maçında PSG'ye sahasında 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'nden elenmişti.

    Karşılaşma öncesinde Everton'da sakatlıkları bulunan Lennon ve Oviedo'nun durumları maç saatinde belli olacak. Barry ile Cleverly'nin ise forma giymeleri bekleniyor. Mirallas ise kart cezası nedeniyle kadroda olmayan isim.

    Chelsea takımında sakatlıkları devam eden Hazard ve Diego Costa'nın oynayıp oynamayacakları belirsizliğini koruyor. Kaptan Terry'nin uzun bir aranın ardından sahalara dönmesi beklenirken daha önceden sezonu kapatan Kurt Zouma ise bu maçta da takımındaki yerini alamayacak.

    MUHTEMEL 11'LER

    Everton: Robles, Jagielka, Funes Mori, Coleman, Baines, McCarthy, Barry, Deulofeu, Barkley, Cleverley, Lukaku

    Yedekler: Howard, Besic, Stones, Oviedo, Lennon, Galloway, Kone, Niasse, Osman, Pienaar, Gibson, Holgate

    Chelsea: Courtois, Kenedy, Ivanovic, Cahill, Azpilicueta, Matic, Mikel, Pedro, Fabregas, Willian, Remy

    Yedekler: Amelia, Begovic, Rahman, Clarke-Salter, Terry, Miazga, Costa, Loftus-Cheek, Pato, Traoré, Falcao, Hazard, Oscar

    Everton ile Chelsea'nin karşı karşıya geldiği son karşılaşmadan görüntü

    everton chelsea

    Chelsea son 5 maç: YGGGBY

    Everton son 5 maç: GGYGGY

    SAAT: 19: 30

    STAT: Goodison Park

    CANLI YAYIN: NTVSPOR

    HAKEM: Michael Oliver

    EVERTON CHELSEA MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Diego Costa Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title