Haberler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe

- Michael Skibbe konuşması.- Diyanet-Sen Eskişehir Şubesi üyelerinin, yeni sezon için takıma dua etmesi- Antrenmandan detaylar- Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin konuşması Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe: - "(Fenerbahçe maçı için) İyi bir gün yakalarsak üç, iyi bir gün yakalayamazsak en az bir puanla dönmek istiyoruz" Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de 14 Ağustos Cuma günü deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

- Michael Skibbe konuşması.- Diyanet-Sen Eskişehir Şubesi üyelerinin, yeni sezon için takıma dua etmesi- Antrenmandan detaylar- Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin konuşması Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe: - " ( Fenerbahçe maçı için) İyi bir gün yakalarsak üç, iyi bir gün yakalayamazsak en az bir puanla dönmek istiyoruz" Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de 14 Ağustos Cuma günü deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.Skibbe, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 haftalık yoğun bir hazırlık döneminin ardından sezonun başlamasının kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.Ligin açılış maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Skibbe, "Bizi ateşleyen bir maç olacak. Bu yılın şampiyonluk favorileri arasında görünen bir takımla karşılaşacağız. İyi bir gün yakalarsak üç, iyi bir gün yakalayamazsak en az bir puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.Skibbe, hazırlık maçlarından alınan skorların kimseyi yanıltmaması gerektiğini dile getirerek, futbolcularının gerçek performansını ligde ve kupadaki maçlarda göstereceğini vurguladı.Şu anki kadrodan çok memnun olduğunu kaydeden Skibbe, "Ekonomik ve gelecek sezon her yönde yarışabilecek bir takım kurduk. Kuruluşumuzun 50'nci yılında geçen sezondan daha iyi bir performans sergileyeceğiz" ifadesini kullandı. Siyah-kırmızılı takımın bu akşam yapılan antrenmanını ziyaret eden Diyanet-Sen Eskişehir Şubesi üyeleri, yeni sezon için takıma başarılar diledi.

Kaynak: AA / Spor

Michael Skibbe Eskişehirspor Diyanet Sen Fenerbahçe Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title