Haberler

Eskişehirli sporcular Avrupa U-20 Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etti

Güncelleme:

Eskişehirli milli atletler Eda Nur Tulum ve Ayça Fidanoğlu, U-20 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarışları 6'ncı olarak tamamladı.

Eskişehirli sporcular, Avrupa U-20 Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etti.

7-10 Ağustos tarihleri arasında Kudüs'te düzenlenen U-20 Avrupa Atletizm Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada yarışan Eskişehirli milli atletler Eda Nur Tulum ve Ayça Fidanoğlu Türkiye'yi temsil etti. 400 metre kategorisinde koşan atlet Eda Nur Tulum ve bin 500 metre kategorisinde yarışan Ayça Fidanoğlu yarışları 6'ncı olarak tamamladı.

Şampiyona sonrası Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "U-20 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, ülkemizi ve şehrimizi temsil eden sporcularımız, Eda Nur Tulum (400m) ve Ayça Fidanoğlu (1500m) koşuda 6'ncı oldular. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, 2 yıl sonraki şampiyonada altın madalya yolunda başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atletizm Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title