Haberler

Eski Fenerbahçeli Muriqi, Lazio'da gösterdiği performansla Inzaghi'nin gözüne girdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi, Lazio'da gösterdiği performansla manşetlerden düşmüyor. Teknik direktör Inzaghi'nin Sampdoria ve Borussia Dortmund maçlarında başarılı bir performans sergileyen Muriqi'yi Bologna maçında da oynatması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalyan basınının gündeminde yer almaya devam ediyor.

Lazio'nun Kosovalı forveti Vedat Muriqi, son olarak takımının Dortmund ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında görev aldı. İtalyan basını ise Muriqi'nin performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre golcü futbolcunun, Sampdoria ve Borussia Dortmund maçlarında her dakika üstüne koyduğu ve formunu arttırdığı ifade edildi.

BOLOGNA MAÇINDA TAKIMDAKİ YERİNİ ALACAK

Simone Inzaghi'nin hafta sonu Bologna ile oynanacak maçta da Muriqi'ye forma şansı verileceği belirtirken İtalyan teknik direktörün de yeni golcüsünden memnun kaldığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriqi Fenerbahçe Dortmund Lazio Spor Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (4)

fb:

az bile gitti en az 30 yada 35 milyon euroya gitmesi gerekirdi lazio başka futbolcu bulsun bakalım bula bilecekmiydi bu fiyata çok ucuza gitti çoook hem defansa gelip yardım ediyor hemde pivot özellikli uzun boylu her türlü golleri atıyor vedat eğer düzenli oynatırsa lazio çok büyük fiyatlara satabilir vedat muriçi

2
4
yanıtYanıtla
hakan guler:

golcü diyorsan gol atacak kaç gol attı yok o zaman memnuniyette olmaz sallama haber yapmayın bir iki şans daha verilir ondan sonra yedek bile olamaz

4
0
yanıtYanıtla
Jon Snow:

2 sene sonra Türkiye ligine döner. Yeteneğiyle değil fiziğiyle oynuyor tıpkı Cenk Tosun gibi.

4
0
yanıtYanıtla
Şov:

Adam golcü 0 gol attı:) Tebrikler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title