Haberler

Esenyurt'ta Yeni Spor Tesisleri Hizmete Giriyor

Güncelleme:

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Yaz Spor Okulları'nın ilk dersinde çocuklara malzeme dağıtımı yaparak yeni tesislerin hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Esenyurt'ta yeni spor tesisleri hizmete giriyor

İSTANBUL - Yaz Spor Okulları'nın ilk dersinde çocuklara malzeme dağıtımı yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yeni tesislerin hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Esenyurt'ta yaşayan çocukların yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine ve spor alanında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla planlanan Yaz Spor Okulları eğitimlerine başladı. İlk derste çocuklarla bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, farklı branşlarda eğitim alan sporculara malzeme dağıtımı yaptı. Prof. Dr. Sebahattin Zaim Spor Salonu'nda verilen voleybol dersine katılan Bozkurt, burada ısınma turlarının ardından çocuklarla gösteri maçı yaptı. Çocuklarla spor dolu bir gün geçiren Bozkurt, yeni spor salonlarını hizmete açacaklarını söyledi.

"Onlar bizim hazinemiz"

Programda yaptığı konuşmada spor alanında çocuklara her türlü desteği sağlayacaklarını belirten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "İnşallah çocuklarımız burada güzel vakit geçirecek. Bedenlerini ve zihinlerini geliştirecekler. Bizim en önemli varlıklarımız, çocuklarımız. Çocuklarımızın birbiriyle barışık, kardeşçe ve hayata güçlü olarak hazırlanmaları için her zaman elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Hepsinin ayrı bir yeteneği var. Onlar bizim hazinemiz. Onları ne kadar güçlü yetiştirirsek o kadar güçlü oluruz. Gençlerimizin yolu açık olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Deniz Bozkurt Kemal Deniz Esenyurt Bozkurt Spor Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title