Haberler

Erzurum, 2024 Dünya Gençlik Olimpiyat Oyunları'na aday oldu

Güncelleme:

Erzurum Valisi Okay Memiş 2024 Dünya Gençlik Olimpiyat Oyunları'na aday olduklarını açıkladı.

Erzurum Valisi Okay Memiş 2024 Dünya Gençlik Olimpiyat Oyunları'na aday olduklarını açıkladı. Vali Memiş, olimpiyat yarışında en güçlü rakiplerinin Güney Kore olduğunu belirterek, "Ama biz onlardan da güçlüyüz" dedi.

Boks Federasyonu tarafından 23-27 Aralık tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak Büyük Erkekler - Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Büyükşehir belediyesine ait sosyal tesislerde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, şampiyonaya 350 sporcunun katılacağı bilgisini verdi.

Toplantıya; Erzurum Valisi Okay Memiş, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Spor A.Ş Geneş Müdürü Ahmet Dal, Boks Milli Takım Antrenörleri Nazım Dalkıran, İsa Daşta, Basın Daire Başkanı Selahattin Turan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesengil, milli sporculardan ise Serhat Güler, Hakan Doğan ve Buse Naz Çakıroğlu katıldı.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, "Türkiye'yi, Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonlarında başarıyla temsil eden sporcuların karşılaşacağı boks şampiyonasında dereceye girenler, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için mücadele edecek. Daha önce yapılan şampiyonlarda yaklaşık 700 sporcu bulunuyordu, seyir zevkini ve sporun kalitesini geliştirmek için Türkiye'yi, 3 bölgeye 27'şer şehir olarak böldük. Herkes kendi şehrini şampiyon yapacak, kilosunda birinci olanlar gruplara girerek ilk 4'e girebildikleri takdirde, Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklar. Buraya gelen sporcular kendi sıkletlerinde belli aşamalardan geçerek aralarında en iyi olan sporcular bu şampiyonada yer alacak. Erzurum'da yapılacak olan şampiyona aynı zamanda 2020 olimpiyatları için oluşturacağımız takımın çekirdeğini oluşturacak bir şampiyona" dedi.

Vali Memiş: "2024 Dünya Gençlik Olimpiyat Oyunları'na adayız"

Vali Memiş, kış sporlarının en önemli merkezi olan Erzurum'da işin peşine düşeceklerini söyleyerek 2024 Dünya Gençlik Olimpiyat Oyunları'na aday olduklarını açıkladı. En güçlü rakiplerinden biri olan Güney Kore'den çok daha güçlü bir aday olduklarını söyleyen Memiş, Erzurum'un olimpiyat şehri olacağını belirtti.

"Almanlar geldi mi hepsi geliyor"

Almanya'nın, Avrupa'nın lideri olduğunu söyleyen Erzurum Valisi Okay Memiş, Avrupa milli takımlarının Erzurum'da kampa girdiklerine değindi. "Almanlar gelince bütün Avrupa takımları geliyor" sözlerini kaydeden Memiş, Almanya, İtalya, İsveç, Hollanda ve Avusturya gibi ülkelerden sporcuların da kamp için Erzurum'u tercih ettiğini açıkladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Okay Memiş Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title