Haberler

Ertuğrul Sağlam Geç Davranıp Doğru Oyuncuyu Almanın Mantıklı Olduğunu Söyledi

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Geç Davranıp Doğru Oyuncuyu Almanın Mantıklı Olduğunu Söyledi

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM GEÇ DAVRANIP DOĞRU OYUNCUYU ALMANIN MANTIKLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

"GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ikinci yarı hazırlıkları ve takıma yapılacak takviyeyle ilgili soruları yanıtladı.

Transferde acele etmediklerini ifade eden Sağlam, acele edip yanlış oyuncu almak yerine geç davranıp doğru oyuncuyu almanın mantıklı olduğunu söyledi. Sağlam, transferin bugün netleşeceğini de sözlerine ekledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takıma devre arasında yapılacak transferle ilgili bilgi veren Sağlam, bugün görüşmelerin olumlu şekilde neticelenmesini beklediklerini ifade etti. 1 oyuncu ile transferi kapatacaklarını belirten Sağlam, "Bunun dışında arayışımız yok. Daha sonraki dönemde genç, umut vadeden oyuncu olursa alabiliriz. Ama tek transfer düşünüyoruz. İnşallah o da en kısa zamanda takıma kavuşur. Bony Wilfried da olabilir, bir kaç alternatifimiz daha var. Netleşince açıklayacağız. Transferin en kısa sürede çözümlenip takımın arasına biran önce katılmasını istiyoruz. Tabii ki bu olaylarda sarkmalar olabiliyor. Karşı kulüpten çeşitli istekler olabiliyor. Bizim kulübün imkanları uygun olmayabiliyor. Acele edip erkenden doğru ismin gelmesi hepimizin adına iyi olan şey ama acele edip yanlış oyuncu almaktansa, biraz geç davranıp doğru oyuncuyu almak daha mantıklı olacaktır" dedi.

"HAKLI OLDUĞUMUZU GÖRDÜK"

Geçtiğimiz yıl yapılan transferleri bazı kişilerin eleştirdiğini hatırlatan başarılı çalıştırıcı, "Geçen sene birçok insan bizi eleştirdi. Hüseyin, Zapotocny, Turgay, Ergiç'i aldığımız dönemde. Ama biz inandığımız doğrularla hareket ettik ve doğru isimleri aldığımızı düşünüyorum. Sonrasında da ne kadar haklı olduğumuzu gördük. Bu sezon bir iki oyuncuda belki sıkıntı yaşadık ama tüm oyuncularımızdan faydalanıyoruz" diye konuştu.

"SERDAR ÖZKAN'IN KADROMUZDA OLMASINI İSTERİZ"

Serdar Özkan'ın Bursaspor'a transfer olacağı yönünde çıkan haberleri değerlendiren Sağlam, "Serdar'ın kulübünden ayrılması söz konusu. Beşiktaş'ta antrenörlük yaptığımız dönemde A Milli takıma kadar yükseldi. Kaliteli bir oyuncu. kadromuzda olmasını tabii ki isteriz ama şu anda böyle bir şey yok" şeklinde konuştu.

"UYGUN ŞARTLAR OLURSA GÖNDERİRİZ"

Takımdan gönderilecek oyuncular ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Sağlam, "Kirita çalışmalarına devam ediyor. Uygun şartlar olursa ancak o şekilde satabiliriz. İlla göndereceğiz diye bir durum yok. Steinert ile alakalı da böyle bir düşüncemiz var. Onda da şartları oluşturabilirsek göndermeyi düşünebiliriz. Tüm oyuncularımızla alakalı bunlardan vazgeçtik, istemiyoruz gibi bir düşüncemiz yok. Oyuncunun isteği kulübün şartları hepsi bir araya gelirse ancak o şekilde olur. Buna Nunez, Kirita ve Steinert dahil" dedi.

GÜZEL KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

Kamp döneminin verimli geçtiğini belirten başarılı teknik adam, "Dünkü maçın bizim için en önemli faydası özellikle maçın son bölümünde 8 tane A2 oyuncusuyla oynayıp oyunun hakimiyetini elimizde tutmamız oldu. Bu bizim için avatajdı. Yeni gelen futbolcularımızı adapte etmeye çalışacağız. Yağışın aşırı şekilde devam etmesi zaman zaman oyunun kalitesini düşürdü ama ilk hazırlık maçı olarak bizim için güzel karşılaşma oldu. Yarın önemli rakiple oynayacağız. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tüm oyuncularımızın oylayın bilincinde olması bizim için mutluluk verici. Transfer döneminde adından çokça bahsedilen oyuncuların olayı sahiplenerek çalışması bizim için ayrıca mutluluk verici olay. Özellikle 15 Ocak kupayla başlayacak ligi düşünürsek iyi hazırlanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bakmadan Geçme

Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title