Haberler

Erman Toroğlu, Galatasaray - Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonunu değerlendirdi: Bence değil

Güncelleme:

Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından yine tartışmalı pozisyonlar konuşuldu. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan yorumcu Erman Toroğlu, Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyona ilişkin, "Ben penaltı vermem. Bence pozisyon penaltı değil. Ben vermem kardeşim çok net vermem" ifadelerini kullandı.

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, A Spor'da Galatasaray- Kasımpaşa maçını yorumladı.

"VAR DA BUNU ÇAĞIRMAZ"

Toroğlu, maçın ikinci yarısında Kerem Aktürkoğlu ile Kevin Varga arasında yaşanan tartışmalı pozisyon için "Kırmızılı geliyor, mavili geliyor, kırmızılı topa doğru hamle yaparken, mavili dizinden çalıyor ve sonra kırmızılı ayağını indirmeye başlıyor. Ben penaltı vermem. İkisi de topa hamle yapıyor, mavili diziyle vuruyor, kırmızılı ayağını indiriyor, mavili kendini bırakıyor. Kırmızılı ayağını indiriyor, öteki kendini atıyor. Ben penaltı vermem, bence değil. Bu pozisyona ben çok net penaltı vermem. VAR da bunu çağırmaz, hakem 3 metreden devam diyor, artık onu dedikten sonra VAR çağıramaz, ben görüyorum, Fırat'ı ilgilendirmiyor. Hakem böyle pozisyonlarda oyunu devam ettirdi, ne pozisyonlar devam ettirdi, benim hoşuma gitti" değerlendirmesinde bulundu.

Erman Toroğlu, Galatasaray - Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu değerlendirdi

Görüntü beIN Sports'tan alındı

KASIMPAŞA POZİSYONA İTİRAZ ETTİ

Kasımpaşa kulübü maç sonu yaptığı açıklamada pozisyona itiraz ederek, "Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı." ifadelerine yer vermişti.

POZİSYONDA NELER YAŞANDI?

Maçın 54. dakikasında yaşanan pozisyonda Kasımpaşa, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Galatasaray savunmasından seken topu ceza sahası içinde kontrol etmek isteyen Kasımpaşalı Varga, Kerem'le girdiği mücadelede yerde kaldı. Kasımpaşalılar penaltı bekledi ancak oyun devam etti. Pozisyon bir süre VAR tarafından kontrol edildi fakat hakeme herhangi bir inceleme tavsiyesi gelmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Erman Toroğlu Galatasaray Kasımpaşa Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500

Yorumlar (66)

Turgay:

Penaltı değil, dağılın Fb liler.

24
29
yanıtYanıtla
hakkın adamı:

cin con hakem kararı ile. lanet olsun sizin adamlığınıza

18
31
yanıtYanıtla
Evet ama:

Kasımpaşa enteresan öyle bi veryansın etti ki.. maçı izlemeden önce dedim heralde.. birini boğazladi ceza sahasında gs li oyuncu.. pozisyon da buymuş.. halı sahada penaltı iste buna arkadaşların kavga eder seninle..

23
20
yanıtYanıtla
TAKIMSIZ:

ARKADAŞIM PENALTI OLMASI İÇİN BİRİNİN BİRİNİ BOĞAZLAMASINA GEREK YOK. KALDIKİ ORASI HALI SAHA DEĞİL KALDIKİ O POZİSYON PENALTI AT GÖZLÜKLÜ OLMAYIN

yanıt23
yanıt19
Cihan:

At gözlüklü olmak senin gibi taraftar ağzıyla konuşmayı gerektirir kendi takımına verildiğinde veryansın edeceğin penaltıyı rakibe verilmeyincede at gözlüklerini ;)

yanıt5
yanıt10
BEŞİKTAŞ:

CİHAN DOSTUM BELLİKİ RENKLER SENİN GÖZÜNÜ KÖR ETMİŞ AT GÖZLÜĞÜ AZ KALMIŞ YANINDA

yanıt8
yanıt4
KİNG:

Halı saha dedinde amma özledim arkadaş karda kışta maç yapmayı :((((((((

yanıt4
yanıt1
deli:

ha haa erman penaltı değil demiş . . . Şaşırdık mı? Hayır!!! zaten erman penaltı dese haber olurdu bu adam has gs lı der mi penaltı falan

22
20
yanıtYanıtla
sinan kara:

galatasaray resmen kollanıyor bu açık şu an ligde en çok penaltı kazanan kim kasımpaşanın penaltısı verilse gs en az 2 puan kaybedecek galatasaray lig başından buyana hakemler sayesinde en az 15 puan toplamıştır.

17
23
yanıtYanıtla
selçuk:

Ermantoroğlu bu konu FB olunca siyaha da beyaz der. FB düşmanı. . .

23
17
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title