Haberler

Erken finalde Real Madrid daha iyi ambiyans için stadın üstünü kapatacak

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi heyecanı bugün devam ediyor, maç Türkiye saati ile 22.00'da Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak. Real Madrid, stadını bu maça özel hazırlıyor. İddiaya göre bu hazırlıklar kapsamında Madrid, daha iyi ambiyans için Santiago Bernabeu stadyumunun çatısını kapatacak ve maç böyle oynanacak.

Şampiyonlar Ligi heyecanı bugün kaldığı yerden devam ediyor, erken final diyebileceğimiz maçta Arda Güler'li Real Madrid, Manchester City ile Türkiye saati ile saat 22.00'dakarşı karşıya gelecek. Maç Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'da oynanacak.

MADRİD ÇATIYI KAPATMAK İÇİN UEFA'DAN ÖZEL İZİN İSTEDİ

İspanyol kaynaklara göre, Real Madrid stadını Manchester City için özel hazırlıyor. Ambiyansın daha etkileyici olması için Real Madrid, stadın üstünün kapanması için UEFA'dan özel izin istedi. İspanyol basınına göre, UEFA bu izni verdi ve Madrid ekibinin bu akşam stadın üstünü kapatması bekleniyor.

Erken Finalde Real Madrid daha iyi ambiyans için stadın üstünü kapatacak

RESTORASYONUN MALİYETİ 1 MİLYAR EURO'YU BULMUŞTU

Real Madrid'in 2020'de başladığı restorasyon çalışması geçen sene bitmişti. Son teknolojiyle donatılan stadyum, 365 gün kullanılabilen çok amaçlı bir komplekse dönüştü. Son yapılan çalışmalarla stadın maliyeti 1 Milyar Euro'yu buldu.

Erken Finalde Real Madrid daha iyi ambiyans için stadın üstünü kapatacak

ERKEN FİNALDE İKİ TARAFINDA ÖNEMLİ EKSİKLERİ VAR

Erken final diyebileceğimiz karşılaşmada Real Madrid'de sakatlıkları uzun süredir devam eden D.Alaba ve Courtois forma giyemeyecek. Manchester City'de ise Nathan Ake ve Walker'ın forma giymesi beklenmezken Hırvat savunmacı Gvardiol'un forma giyip giymeyeceğiyse bugün belli olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Santiago Bernabeu Real Madrid Türkiye Madrid Futbol Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Veysel null:

Real Madrid adına güzelmiş ama gündemle ilgili konuşacak olursak: Başkaları gibi tüm topluma tüm ülkeye saygısızlık yapmak yerine gerek sahadaki gerek ekran başındaki tüm topluma antrenman maçı bile olsa gerçekçi bir mücadele seyrettirmeye çalışan GALATASARAY kulübüne, futbolcularına, teknik heyete canı gönülden sonsuz teşekkürler....Tarih saygıyı bilenleri, cesurları yazacak...????

69
92
yanıtYanıtla
no government:

soru işaretlerini değil ama şu yazdıklarınla nasıl bir gecenin mahsülü olduğun çok net algıladım.

yanıt3
yanıt8
Veysel null:

soru işaretlerini sarı kırmızı olarak algılayın

yanıt17
yanıt33
Emre YILDIRIM:

Susmak da erdemdir.

yanıt12
yanıt9
Asil Türk:

Bıktık senin Galatasarayından

yanıt4
yanıt14
Köfteci Jardel:

Bence Türkiye'de de stadyumların üzeri açılır kapanır şekilde olmalı. Mesela Sivas, Rize ve Kayseri gibi deplasmanlarda zorlu hava koşulları ve soğuk yüzünden hem zemin zarar görüyor, hem taraftar maça gelmiyor, hem de futbolcular istedikleri gibi oynayamıyorlar. Sakatlıklar da artıyor. Onun için bizde de stadyumların üzeri açılır kapanır şekilde olmalı. Güzel havalarda üzeri açılmalı, kötü hava koşullarında ve soğukta üzeri kapatılmalı. Bu kadar net.

8
3
yanıtYanıtla
süleyman koç:

tamam senin dediğin gibi olsun , lakin bir şartla... o statlardan bir tanesinin çatısının bir parçasını öncelikle sen alıcan sonra bu yorumu tekrar yazabilirsen okey

yanıt0
yanıt1
utku bulam:

Hala Madrid!!!

9
1
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

adamlar işi biliyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title