Haberler

Erkan Zengin'in Yüzünden Düşen Bin Parça

Güncelleme:

Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıklamasına rağmen Trabzonspor'da forma giyecek olan Erkan Zengin'in dün geceki karşılama töreninde yüzü hiç gülmedi.

Trabzonspor ile anlaşmaya varan Eskişehirspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, bu gece özel uçakla Trabzon'a geldi. Büyük bir taraftar topluluğu tarafından karşılanan ve her defasında Fenerbahçe'de oynamak istediğini ifade eden Erkan Zengin'in yüzünün hiç gülmemesi dikkatlerden kaçmadı.

200 KİŞİ KARŞILADI

İsveç'ten Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve Kulüp CEO'su Burak Gürdal ile 00.30'da Trabzon'a gelen Erkan Zengin'i havalimanında yaklaşık 200 kişilik taraftar topluluğu karşıladı.



TRABZON ATKISI TAKTILAR

Taraftarlar, bordo-mavi kaşkol taktıkları Erkan Zengin'e meşale yakarak ve tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Erkan Zengin, daha sonra beraberinde Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve diğer ilgililer olduğu halde kulüp aracıyla konaklayacağı otele hareket etti.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in Trabzonspor'da oynamayı kabul ettiğini söyledi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkan Zengin ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, "Dinlenmek ve düşünmek için bizden süre istemişti. Yaptığımız görüşmeler sonrasında da Trabzonspor'a gelmeyi kabul etti" dedi.

ERKAN: "TRABZONSPOR'A İMZA ATTIM"

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Erkan Zengin, kulübün resmi facebook hesabından transferle ilgili açıklama yaptı. Erkan Zengin, transferin herkese hayırlı olmasını dilerken, "Ben de Trabzonspor'a imza attım. Çok büyük bir şehre, futbol tutkusu olan bir şehre geldim. Allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.

YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA

İlk önce Fenerbahçe ile görüşen ve anlaşma sağlayan Erkan Zengin, Trabzonspor'un Eskişehirspor'a yaptığı teklifin daha cazip olması nedeniyle bordo-mavili takıma transfer oldu. Her defasında Fenerbahçe'de oynamak istediğini dile getiren Erkan Zengin'in görkemli karşılama töreninde yüzünün hiç gülmemesi ve asık bir suratla basın mensuplarına poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Erkan Zengin Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (35)

AHA:

ZORAKİ TRANSFER KİMSEYE FAYDA ETMEZ. . .

23
2
yanıtYanıtla
reis:

bu ts liler tam fıkra gibiler, güya fb nin elinden almış(aslında alakası yok, fb değerin bu dedi) gibi, (kupayı alamıyorlar yaaa) seviniyorlar. . . . ne yapalım kupa yerine erkan. . . o size fazla bile. .

18
5
yanıtYanıtla
Konyalı gercek türk Mobil-IOS:

Fenere gitse top oynamasına gerek yoktu hakemler federasyon aziz hırsızı yardım ederdı yazık oldu

12
11
yanıtYanıtla
DEVE:

''Kapa değil NASA''ya bildirseler gene de Trabzon''da oynamam. '' dedi çocuk. Ayıp ettik. Bize yakışmadı.

17
1
yanıtYanıtla
körfezli41:

Ne oldum deme ne olucam de. Erkan kulağına küpe olsun. .

12
6
yanıtYanıtla
YaramazMobil-IOS:

Tam hamsi bunlar ya

8
8
yanıtYanıtla
ALİ AK:

YAZIKLAR OLSUN. SENDE OYNAMAM DİYEN BİRİNİ ZORLA GETİRİYORSUN. BU ADAMIN SANA BU SAATTEN SONRA FAYDASI OLURMU. HELE BU ADAMI SAKIN FENER MAÇINDA OYNATMAYIN KENDİ KALESİNE GOLDE ATAR. TRABZONSPOR KENDİNİ İSTEMEYEN BİRİNİ TAKIMA GETİRMESİ ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BİZE HİÇ YAKIŞMADI.

11
5
yanıtYanıtla
realite:

erkan adına üzüldüm, es es başkanı 3-5 kuruş uğruna erkanı yaktı. . . adamın hayali fb de oynamaktı, gitti zoraki sırdan şikeci(yataşçı) bir takımda oynamak zorunda kaldı. . . yazık. , futbolcu , mal gibi satıldı. . .

7
8
yanıtYanıtla
Boş AdammobilWeb@haberler.com:

Bir takımda biraz onur olur be. Ts ye artık ne denilse müstehak. Gupa gupa diye hönkürmesinler.

4
11
yanıtYanıtla
HAKAN:

videoyu izlerken Fenerbahçe ye edilen bu küfürler de ne? fener bahçeye niye küfür ediyorsunuz. her sene Galatasaray a bedavadan mac ve futbolcu veriyorsunuz. fener bahçenin büyüklüğü ettiğiniz küfürlerde değil gönüllerdedir.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title