Haberler

Erdoğan: Muhammed Ali'nin Cenazesinden Sonra Kalmaya Gerek Duymadık

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenazesinden erken dönüşle ilgili "Perşemde günü cenaze namazını eda etmiş olmamız hasebiyle, cuma günkü programa kalmaya gerek duymadık." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya boksunun efsane ismi Muhammed Ali'nin perşembe günü ABD'nin Louisville kentinde düzenlenen cenaze namazına katıldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Erdoğan, dönüş yolunda kendisine eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, sürpriz dönüş kararıyla ilgili "Cenaze namazından sonra programa kalmaya gerek duymadık." ifadelerini kullanırken şunları söyledi:

"SİYASİ LİDERLERİN KATILIMINA DAİR BİR ŞEYDEN SÖZ EDİLMEDİ"

"Bizim buraya gelişimizdeki birinci neden, dini vecibemizi yerine getirmekti. Dini törenden sonra orada yapılacak merasim netleşmemişti. Geldiğimiz ana kadar da bu program net değildi. Buraya ulaştıktan sonda dahi programda çok sık değişiklikler yapıldığını gördük. Taslak sürekli değişiyordu. Cuma günkü programın dini bir nitelik arz etmediğini gördük. Hatta o programdan önce defin işleminin olup olmayacağı bile belli değildi. Perşembe günü cenaze namazını da eda etmiş olmamız hasebiyle, cuma günkü programa kalmaya gerek duymadık. Siyasi liderlerin katılımına dair bir şeyden de söz edilmedi. Böyle bir şey olsa kalıp ikili temaslarda da bulunma imkânı olabilirdi. Bu da olmadığı için dönmenin daha isabetli olacağını düşündük. "Ülkemiz hassas bir dönem içerisinde, orada fazlasıyla yapılacak işlerimiz var" diyerek, cumayı beklemeden dönmeyi tercih ettik."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Muhammed Ali Louisville Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (3)

RessamMobil-IOS:

Cenazeler Show yeri olmamalı giderkende gelirkende edeple saygıyla davranılmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
BekirMobil-IOS:

Bu surat ne o zaman

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet erdemMobil-IOS:

Niye acaba ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title