Haberler

Ercan Güven: Emre'nin Futbolculuğunu Bitirin

Güncelleme:

Milliyet gazetesi köşe yazarı Ercan Güven, sarı-lacivertli yönetime seslenerek Emre Belözoğlu'nun futbolculuğunu bitirin mesajı verdi.

Olaylı geçen Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin yankıları devam ediyor. Milliyet gazetesi köşe yazarı Ercan Güven, Snijder'in attığı golle ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçta geceye damga vuran Melo- Emre Belözoğlu ikilisini değerlendirirken milli futbolcunun kariyerine son noktanın konulması gerektiğini savundu.

İşte Ercan Güven'in bugünkü köşe yazısı...

"EMRE'NİN FUTBOLCULUĞUNU BİTİRİN"

Emre'nin futbolculuğunun bitirilmesi gerektiğinin altını çizen Güven, "Fenerbahçe Yönetim Kurulu acilen toplanıp Emre Belözoğlu için "sözleşmesi feshedildi" kararı vermeli... "Sayın Belözoğlu bundan böyle Fenerbahçe futbol takımı oyuncusu değildir". Bitmedi... Bir cümle daha lazım karara:
"Kendisi hizmetlerini profesyonel yönetici olarak Fenerbahçe yönetiminde sürdürecektir"! Şaşırmayın..." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN İMAJINI KURTARIRSINIZ"

"Bakın böyle bir kararın ne avantajları var" diyen Güven, "Bir kere, kritik maçlarda Fenerbahçe'nin 10 kişi kalma ihtimalini bariz şekilde düşürüyorsunuz. Sonra hakemleri korumuş oluyorsunuz muhtemel aşağılanmalardan ki, hakemler de insan... Anlarlar, karşılığını verirler bir şekilde. Takımın sinir katsayısını futbol normallerine çekiyorsunuz. Emre ile takıştığı anda suyu ısınmaya başlayacak olan teknik direktörünüzün kullanım süresini uzatıyorsunuz. Fenerbahçe'nin yeşil çimenler üzerindeki imajını kurtarıyorsunuz... Malum, bu devirde imaj her şey!" ifadelerini kullanarak sarı-lacivertli yönetimi ve Emre Belözoğlu'nu eleştirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Ercan Güven Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title