Haberler

Enes Erkan Karateyi "Bırakmayacak"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milli sporcu Enes Erkan'ın antrenmanından detay görüntüleri- Erkan'ın röportaj görüntüsü Enes Erkan karateyi "bırakmayacak"- Kariyerinde iki kez dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde eden milli karateci Enes Erkan, sporu bıraktıktan sonra kariyerine yönetici veya antrenör olarak devam etmeyi planlıyor- Erkan: "Başarılarımla Türkiye'ye her zaman katkıda bulundum, inşallah bu sefer yöneticilik veya antrenörlük pozisyonunda katkı sağlamaya devam ederiz" ONUR ORHAN - EMRE AYVAZ - Karatede iki kez dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde eden milli karateci Enes Erkan, sporu bırakması halinde yöneticilik veya antrenörlük olmayı arzuluyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milli sporcu Enes Erkan'ın antrenmanından detay görüntüleri- Erkan'ın röportaj görüntüsü Enes Erkan karateyi "bırakmayacak"- Kariyerinde iki kez dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde eden milli karateci Enes Erkan, sporu bıraktıktan sonra kariyerine yönetici veya antrenör olarak devam etmeyi planlıyor- Erkan: "Başarılarımla Türkiye'ye her zaman katkıda bulundum, inşallah bu sefer yöneticilik veya antrenörlük pozisyonunda katkı sağlamaya devam ederiz" ONUR ORHAN - EMRE AYVAZ - Karatede iki kez dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde eden milli karateci Enes Erkan, sporu bırakması halinde yöneticilik veya antrenörlük olmayı arzuluyor. Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karate sporuna devam edip etmeyeceğine ilişkin kararı, haziranda Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'ndan sonra alacağını söyledi. "Ailemle de eşimle de görüştük" diyen Erkan, "Maçlardan sonra bütün olumlu ve olumsuz yönlerini masaya yatıracağız. Devam etmemiz gerekiyorsa devam edeceğiz" ifadesini kullandı.Kampların uzun olduğunu, hiç çalışmadan başarı elde edilemediğini vurgulayan Erkan, şöyle devam etti: "Benim iki evladım var. Senenin 7 ayı kamplarda olduğumuz için uzak oluyorum. Artık çocuklar da büyüdü. 'Baba, yanımızda ol' diyorlar. Bu da bir baba olarak ağır geliyor. O yüzden karateyi bırakma kararı aldık. Biraz da karateye önemin artmasını istiyoruz. Tüm ülkede spora bakış açısının biraz daha gelişmesini istiyorum. O yüzden bırakma yönünde sözlerim oldu ama Avrupa Olimpiyatları'ndan sonra tekrar değerlendireceğiz. Şu an hedef şampiyonluk."-Çocuklarına spor yaptıracak Milli sporcu Erkan, 6 yaşındaki kızı Ecrin ile 1,5 yaşındaki oğlu Ediz Ömer'e de ileride özellikle karate sporu yaptırmak istediğini söyledi. Çocukların başka bir sporla ilgilenmek istemeleri halinde da destekleyeceğini anlatan Erkan, "Tekvando branşında da arkasında dururum veya güreş yapmak ister, hiç fark etmez. Sporun illaki içerisinde olacaklar" ifadelerini kullandı. Karateyi bırakması halinde sporun içerisinden kopmayı düşünmediğini belirten Erkan, "Gençlik ve Spor Bakanımızın uygun görmesi halinde yönetici veya antrenörlük pozisyonunda olmak istiyorum. Başarılarımla Türkiye'ye her zaman katkıda bulundum, inşallah bu sefer yöneticilik veya antrenörlük pozisyonunda katkı sağlamaya devam ederiz" diye konuştu. Erkan, karate denince akla önce dövüşün geldiğini vurgulayarak, aksine karatenin saygı ve sevgiyi içeren bir spor olduğunu söyledi.Karatenin terapi dersi olarak da verilebildiğini ifade eden Erkan, ailelere, çocuklarını Uzak Doğu sporuna yönlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

enes erkan Azerbaycan türkiye Spor Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title