Haberler

Gidecek mi kalacak mı? Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu nihai kararını açıkladı

Güncelleme:

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın sahanın ortasında hakem dövmesi sonrası istifa edeceği konuşulan Emre Belözoğlu, kendilerine destek için gelen taraftarların yanına giderek "Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım" dedi.

Mke Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Tepki çeken olay sonrası istifa edeceği konuşulan Mke Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sezon sonuna kadar görevinin başında olacağını belirtti.

TARAFTARLAR KOCA'YI DESTEKLİYOR

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında kulüp başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı sonrası bir grup sarı-lacivertli taraftar, Beştepe Tesisleri'nde takıma ve Koca'ya destek tezahüratında bulundu.

EMRE'DEN "GİTMİYORUM" MESAJI

Emre Belözoğlu da taraftarların yanına giderek "Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüm. Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım. Mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Emre Belözoğlu MKE Ankaragücü Faruk Koca Ankaragücü MKE Teknik Direktör Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Mehmet Vatandaş:

Sadece bu takımdan değil Türk sporundan elini ayağını çeksen hatta yanına Arda, Fatih birde o Seçil hanımı alıp gitsen:))

149
21
yanıtYanıtla
Ali Yurt:

Hakemlerde kendine çeki düzen verirsin insanların sinir uçlarıyla oynamasın

71
79
yanıtYanıtla
Hayri :

bu yumrukçu üç gun sonra çıkacak zaten bu olaylara engel olmak isteniyorsa takımdan puan silmek lazım ki yapan camiayada zarar vereceğini bilsin

87
22
yanıtYanıtla
Temel Temel:

en az 2 yıl seyircisiz oynama cezası ve direk küme düşüreceksinki emsal olsun

yanıt88
yanıt22
Temel Temel:

herkes layk olduğu yeri bulur.

73
6
yanıtYanıtla
Kemal Demirelli:

Önceden her şey vatan içindi artık herşey PARA KARİYER İÇİN ADAMLIK RAFA KALKTI

54
4
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

Takımın başında olacan tabi paralar seçilde kaldı. Mecbursun

49
3
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

BAHIS MAFYASI HAKEM ISBIRLIGI FUTBOLIUN TADINI KACIRDI

27
2
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

ac kaldi nereye gidecek.. bunlara is verenler ayni bunlar gibi.

19
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title