Haberler

    Emrah Başsan Portekiz'de Kurtarıcı Olarak Karşılandı!

    Galatasaraylı Emrah Başsan transferin son saatlerinde, Portekiz'in Vitoria Setubal kulübüne transfer olurken çok ilginç gelişmeler yaşandı.

    Sarı-kırmızılı kulüpte Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Emrah Başsan, 1,5 yıl daha sözleşmesi olduğu için, sadece antrenmanlara çıkarak parasını alabilirdi. Emrah Başsan önümüzdeki yıl alacağı olan 500 bin Euro'yu sildi ve bu sezonun ilk devresinden olan alacağını da bir kısmından fedekarlık ederek, Portekiz Ligi'ne kanat açtı.
    Emrah Başsan cephesinde bu gelişmeler olurken, Portekiz kulübünde ise transferi için gerilimli saatler yaşandı. Çünkü Setubal Teknik Direktörü Jose Couceiro, Emrah Başsan'ın takımında çok istiyordu. Kanat oyuncusu olmasına rağmen gole yakın olması ve etkili frikikleri yüzünden başkan Victor Hugo Valente'den Türk oyuncunun transferinin bir an önce bitirilmesini talep ediyordu. Ancak işin transferin son gününe kalması Portekiz kulübünde heyacan yarattı. Emrah dün sabah erken saatte menajeri Netdet Ergezen ile Lizbon'a uçtu ve transfer işlemlerini gerçekleşmesi ile teknik direktör Jose Couceiro rahat bir nefes aldı. Çünkü Vitoria Setubal Portekiz Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veriyor. Emrah Başsan geçen yılda Hollanda 2'nci Ligi'nde Fortuna Sittard'da kiralık oynamış ve attığı gollerle Sittard'ın ligde kalmasında önemli pay sahibi olmuştu.
    Bu arada Emrah Başsan transferi Galatasaraylı taraftarlar arasında da büyük yankı buldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, oynamadan parasını almak yerine, oynamak için Portekiz'e giden Emrah Başsan'a takdilerini sundular.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Vitoria Setubal Emrah Başsan Fatih Terim Portekiz Spor Haberler

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

    Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

    Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

    Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

    Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

    Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title