Haberler

    İngiliz Ekibi Arsenal, Çağlar Söyüncü'nün Transferini Bitiriyor

    Güncelleme:

    İngiliz ekibi Arsenal, Freiburg'da forma giyen Çağlar Söyüncü'nün transferini bitiriyor.

    Ay-yıldızlı ekibin başarılı stoperi Çağlar Söyüncü adım adım İngiltere'ye gidiyor. Almanya'da Freiburg ile başarılı bir sezon geçiren Çağlar'ın, Arsenal'e biraz daha yaklaştığı iddia edildi.

    EMERY'NİN İLK İMZASI OLACAK

    21 yaşındaki savunmacının, Topçular'ın yeni menajeri Unai Emery'nin ilk imzası olması bekleniyor. Arsenal taraftarının da sürekli olarak sosyal medyadan destek mesajları attığı Çağlar için İngiliz basınındaki 'Yeni Roy Keane' benzetmesi dikkat çekiyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Freiburg Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500

    Yorumlar (6)

    Adınızı Yazın:

    ulan dünya evine giriyor diye okudum :) oruç :D

    10
    1
    yanıtYanıtla
    oruç kaptan:

    eee ben de. . (oruç değilim)

    yanıt0
    yanıt1
    şapşal:

    bendevallah

    yanıt0
    yanıt0
    merryl:

    nesini begenmisler bunun arka da kavgadan baska birsey bilmiyor

    3
    7
    yanıtYanıtla
    Hikaye Haber:

    Bu çocuk menajerin elinde kalmış belli, Arsenalin işi gücü yok da servet çetin ayarında topçu alacak. Bu haber tamamen yalan, Arsenal daha çocuğun adını bilmiyor, yakında görürsünüz.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    marko fan basten:

    ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN DUALARIMIZ SENİNLE !!!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title