Haberler

Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye maaş resti

Güncelleme:

Birçok Avrupa devinin transfer etmek istediği Eljif Elmas, Fenerbahçe'ye rest çekti. Genç yıldız 500 bin euroluk maaşına zam yapılmasını aksi takdirde transfer için izin verilmesini isteyeceği öğrenildi.

Napoli'nin transfer etmek istediği Fenerbahçeli Eljif Elmas, yakın çevresine duyduğu rahatsızlıkları dile getirdi. 19 yaşındaki yıldız futbolcunun, yaklaşık 500 bin euro olan senelik ücretinin az olduğunu belirtip "Benim ailemi de düşünmem lazım. Ekonomik olarak rahatlamam lazım… Fenerbahçe'yle devam edersem yeni kontrat ve yıllık 1,5 milyon euro talep edeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YÖNETİM BEKLEMEDE

Sözcü'de yer alan habere göre; İtalya Serie A'da oynamaya sıcak baktığını belirten Makedon yıldız, ücret konusunda iyileştirme yapılmazsa transferi için izin isteyeceğini yönetime iletecek.

İtalyan basını Napoli'nin Eljif transferinde ısrarcı olduğunu yazdı. Carlo Ancelotti'nin takımda görmek istediği genç futbolcu için İtalyan kulübün 15 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Yönetim, resmi teklifi bekliyor.

Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye maaş resti

NAPOLI ISRARCI

İtalyan kulübü, Eljif Elmas'ı almak için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Sarı-lacivertli kulüp 15 milyon eurodan aşağıya 19 yaşındaki yıldızını satmaya sıcak bakmıyor.

Napoli Kulübünün yetkililerinin, Eljif'in menajerliğini yapan babasıyla telefonda bir görüşme yaparak, futbolcunun beklentilerini sordu. Napoli, Eljif Elmas'a Fenerbahçe'den kazandığının çok üstüne bir yıllık maaş verme sözü verdi. Eljif Elmas cephesi de, Fenerbahçe Kulübü'yle anlaşmaları durumunda teklifi kabul edeceklerini İtalyan kulübüne iletti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljif Elmas Fenerbahçe Napoli Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (21)

drjohnfire:

ben ömrümün sonuna kadar 500 bin euroyu değil birlikte parça parçada göremicem arkadas ailemi düşünmek zorundayım diyor vay belasını sayın izleyiciler

13
2
yanıtYanıtla
xnxx:

ayda en az 250 bin para alıyorsun. Türkiye şartlarının çok üstünde . çok ıyı geçirnirsin. çok istiyorsan gitmeyi 16 milyonu verecek bu klübü ikna et. and go out

12
1
yanıtYanıtla
ALEXDEDEVİIED:

SAT GİTSİN SAAAATTT SATTT SARTTTT

11
1
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

la sanki 500 bin euroluk oynuyorsunda 1, 5 milyon euro istiyorsun ayıp bea

12
0
yanıtYanıtla
VARTOLU:

KARDEŞ SENİ TAKDİR ETTİM SEN NERELİSİN KARADENİZLİYE BENZİYORSUN

yanıt2
yanıt0
KOVUCU:

Def edin gidin ne bu şımarıklık sanki bana ronaldo oldu. Def ollllll. .

8
0
yanıtYanıtla
hhh:

defedin dediğin insan yarın bir dünya yıldızı olursa yalarsın bu sözlerini unutma

yanıt1
yanıt4
KOVUCU:

Ben bu oyuncuyu çok da kaliteli görmüyorum HHH. . Salih Uçan misaliii. . .

yanıt3
yanıt0
Kırşehirli:

yavşağa bak ne oynadın parayı beğenmiyor daha göndermediniz bu çöpleri başımıza kaldılar. . .

4
1
yanıtYanıtla
fdssa:

Birde o bu şu çok istiyor 15 20 m euro falan demzlermi. Don kalmadı gülerken kaçırmaktan, Değiş değiş bıktım

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title