Haberler

Elazığspor'da Aday Çıkmadı, Kayyum Zımnen Devam Edecek

- Elazığspor'da aday çıkmadı, kayyum zımnen devam edecekELAZIĞ - Elazığspor'da gerçekleştirilmesi gereken Olağanüstü Genel Kurul'da aday çıkmayınca, kayyum başkanı Sebahattin Devecioğlu göreve zımnen devam edeceği belirtildi.

- Elazığspor'da aday çıkmadı, kayyum zımnen devam edecek

ELAZIĞ - Elazığspor'da gerçekleştirilmesi gereken Olağanüstü Genel Kurul'da aday çıkmayınca, kayyum başkanı Sebahattin Devecioğlu göreve zımnen devam edeceği belirtildi. Kulübün toplam borcunun 46 milyon TL, transfere engel borcun ise 13 milyon TL olduğu açıklandı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul 68 delegenin katılım sağlamasıyla başladı. Divan başkanlığını Galip Belhan, katip üyeliklerini ise Asaf Varol ve Zafer Yetiş'in yaptığı Olağanüstü Genel Kurul'da Kayyum Faaliyet Raporu Başkan Devecioğlu tarafından okundu ve ibra edildi. Devecioğlu kulübün güncel borç miktarının 46 Milyon TL olduğunu açıkladı.

Daha sonra ise gündemin bir diğer maddesi olan Kayyumluk süresince gelir gider tablosunun okundu ve ibra edildi. Seçimler, Yetkilendirilmeler bölümünde divana bir adet yönetim listesi sunulmasına rağmen, divan heyetince tüzüğü aykırı bulunduğu için kabul görmedi. Genel Kurul'un Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan Kayyum Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Transfere engel borcun ödenmesi halinde takımın geleceğinin aydınlık olduğunu söyleyen Devecioğlu, "Alacaklılara buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Destek versinler bize, bu gemi batarsa herkes batar. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan edindiğimiz son bilgiye göre transfere engel borç 13.5 Milyon TL. Tahtayı açamazsak Elazığspor kapanabilir, bu takımla devam edip düşebiliriz. Kapanmaması için fedakarlık edeceğiz" dedi.

Son olarak Divan Başkanı Galip Belhan, aday çıkmadığı için kayyum başkanı Devecioğlu'nun göreve zımnen devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığspor Kayyum Spor Haberler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Bakmadan Geçme

Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title