Haberler

    Eski Galatasaraylı Eboue: Beni Yolda Gören İnsanlara Yalan Söylüyorum

    Güncelleme:

    Tüm mal varlığını kaybeden eski Galatasaraylı Eboue, "İnsanlar beni gördüğü zaman utanıyorum. 'Sen Eboue'sin' dedikleride 'Hayır ben değilim, karıştırıyorsunuz' diyorum." dedi.

    Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla olay yaratan eski Galatasaraylı futbolcu Eboue, tüm mal varlığını kaybettiğini söylemiş, ekonomik olarak çok zor günler geçirdiğini belirtmişti.

    Eski takımı Arsenal'in maçını izlemek için bara gittiği bir anısını paylaşan Eboue, bir kez daha yürek burktu. İngiltere'de yayın haklarını elinde bulunduran yayıncı kuruluşun dekoderini, parası yetmediği için alamadığını söyleyen futbolcu, Arsenal-Everton maçı sırasında başından geçenleri şöyle anlattı:

    "TARAFTARLAR BENİ TANIMASIN DİYE YÜZÜMÜ KAPATTIM"

    "Enfield'da bir bara gittim. Bara giderken tanınmamak için yüzümü kapattım. Etrafımda hep Arsenal taraftarları vardı. Ancak orada oturanın ben olduğumu anlayamadılar. Oturdum, alkol aldım ve maçı izledim. Kapşonu kafamdan hiç çıkarmadım, eğer bunu yapsam Arsenalliler beni hemen tanırdı".

    "BENİ GÖRDÜĞÜNDE ŞOK OLABİLİRLERDİ"

    Emmanuel Eboue aktif futbolculuk hayatını henüz sonlandırmadığını da belirtti: "Biraz sıkılgandım, o güne kadar hiç barda maç izlememiştim. Maçları ya evimde ya da bir arkadaşın evinde izlerdim. Eğer futbolu bıraktığımı açıklamış olsam o zaman tamam, taraftarların beni barda görmesi sorun olmazdı. Ancak bazı taraftarlar Eboue'nin hala futbol oynadığını bilirken olmazdı. Beni gördüklerinde şok olabilirlerdi".

    "SEN EBOUE'SİN DEDİKLERİNDE YALAN SÖYLÜYORUM"

    Londra Enfield'daki evinin yakınlarında bir parkta çalışmalarını bireysel sürdürdüğünü aktaran Eboue, "İnsanlar toplu taşıma araçlarında beni tanıyabiliyor. Böyle olduğu zaman onlara yalan söylemek zorunda kalıyorum. Sen Eboue'sin dediklerinde 'hayır ben o değilim, karıştırıyorsunuz' diyorum. Biraz utanıyorum, yalan söylemek zorunda kalıyorum" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emmanuel Eboue Onur Dinçer Spor Haberler

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500

    Yorumlar (26)

    MURTAZA:

    senın yuzunden Beşiktaş cezalı duruma düştü. o yuzden geber

    6
    45
    yanıtYanıtla
    KAAN:

    AKPNİN BANA BİR KIL TANESİ KADAR İYİLİĞİ DOKUNMADI İNŞALLAH 2019 DA GİDER

    14
    28
    yanıtYanıtla
    KAAN:

    DRDRDR HAKLISIN AMA İÇİMDEN GELDİ

    yanıt1
    yanıt10
    Reis:

    Zamanında çarşıya kabarırsan şimdi utanarak gezersin

    2
    23
    yanıtYanıtla
    anonim:

    arkadaşlar 5 e lira toplayalım aramızda

    15
    8
    yanıtYanıtla
    Mustafa:

    Allah kadın şerrinden korusun bizi Amin

    17
    3
    yanıtYanıtla
    TANJU:

    BUNA SALAKLIK DENİR BAŞKA BİŞEY DEĞİL . . KARIM BENİ KANDIRACAK ONU VARYA YAŞATMAM YAŞATMAM

    11
    9
    yanıtYanıtla
    TANJU:

    SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN TÜREDİ ZATEN BÖYLELERİ BAŞIMIZA. . . KISA KES KAYBOLL ENİŞTENİ . . . . . . . . . . . . .

    yanıt2
    yanıt2
    TANJU:

    KISA KESTE AYDIN HAVASI OLSUN. . .

    yanıt1
    yanıt1
    ÖYLESİNE:

    Tanju Çolak ile Hülya Avşar geldi aklıma :)) Tanju yaşadığın mağaranın kapısını açık bırakma, ayı falan girer ;)

    yanıt2
    yanıt0
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title