Haberler

Duyanlar "Yok artık" diyor! Murat Ülker, Fenerbahçe'ye resmen servet bağışlamış

Güncelleme:

Fenerbahçeli iş insanı Murat Ülker, katıldığı bir YouTube kanalında yaptığı açıklamada kulübe yarım milyar dolar bağışladığını söyledi. Ülker, Fenerbahçe başkanlığına aday olacağı yönündeki iddiaları ise yalanladı.

İsmi Fenerbahçe başkanlığı ile anılan iş insanı Murat Ülker, kulübe ne kadar bağışta bulunduğunu söyleyerek başkanlığa aday olmayacağını belirtti.

"YARIM MİLYAR DOLAR VERDİM"

Katıldığı bir YouTube kanalına konuşan Ülker, ilk olarak kendisine yöneltilen "Fenerbahçe'ye şu ana kadar ne kadar para verdiniz?" sorusuna, "Yarım milyar dolar verdim. Fenerbahçe bunları hak ediyor" yanıtını verdi.

"BAŞKAN ARAMIYORLAR"

Başkanlık için sorulan "Çocuklarınızın ileride Fenerbahçe'nin yöneticisi, başkanı olmak ister misiniz?" sorusunu da cevaplayan Ülker, "Fenerbahçe'ye başkan aramıyorlar, var başkanı. O işi, anlayan kişilerin yapması gerekir. Futbol hakkındaki benim düşüncemi sorarsanız, ben futbolu biraz yavaş buluyorum. Basketbol gibi biraz hızlanması lazım" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Murat Ülker Fenerbahçe YouTube Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Adanalı yunus :

Bu kulüplere vereceğiniz veya verdiğiniz paraları garibanlara dagitsaniz veya sattiginiz ürünlerde indirim olarak kullansanız daha hayırlı olur. Hemde sevaba girersiniz... Belki bir kaç garibandan da olsa hayır duası alırsınız. Ama unutmayın ki bunlarında hesabıni vereceksiniz elbet birgün...

34
9
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

bedava mı verdin her yerde firmaların markaların var. verdin eyv ama hibe edilmiş gibi gösterilmesin

27
7
yanıtYanıtla
Metin Akarsy:

Sanki Sponsorluk ile yapılan paralar ceplerinden çıkıyor, Devlete ödeyecekleri vergiyi ödemiyorlar spor kulübüne yardım ettim diyerek ödeyecekleri vergiden düşüyorlar, çıkıp bir de havasını atıyorlar, söyle ama neyin nasıl olduğunu da söyle...

25
5
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

Ali koç başkanlıktan anlamıyor sayın ülker meselede bu zaten:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title