Haberler

Dikkat!.. Barça Yolcusu Çıkabilir!

Güncelleme:

Sandro Rosell'in F.Bahçe-G.Saray derbisini kalabalık heyetle izlemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

SPORX ÖZEL – Avrupa ve İspanya'nın dev kulüplerinden Barcelona Başkanı Sandro Rosell'in F.Bahçe – G.Saray derbisini kalabalık bir heyetle izlemesi kafalarda soru işareti bıraktı... Uzun yıllar G.Saray'da üst düzey yönetici olarak görev yapan ve bir süre önce TFF Genel Sekreterliği görevini yürüten Ebru Köksal tarafından üç gün boyunca İstanbul'da ağırlanan Barcelona Kulübü Başkanı Rosell'in basketbol maçları için geldiği İstanbul'da futbolla ilgili de temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. Yakın arkadaşı olan Ebrü Köksal'ın davetlisi olarak Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki dev derbiyi izlemeye giden başkan Rosell'in bu mücadele için beraberinde iki yönetim kurulu üyesi ve Barcelona kulübü sportif direktörünü de getirmesi dikkat çekti. Barcelona heyetinin stadyumda kısa bir süre F.Bahçe asbaşkanı Ali Koç'la görüştükleri öğrenilirken, İspanyol misaifirlere bilet ve yer teminini Ali Koç'un sağladığı öğrenildi.

Konuyla ilgili sporx.com'un sorularını cevaplandıran Ebrü Köksal, Barcelona Kulübü Başkanı Rosell'le yaklaşık 1.5 yıl Avrupa Kulüpler Birliği'nde birlikte çalıştıklarını ve yakın dostlukları bulunduğunu belirterek, "Kendilerinin burada olma amaçları tamamen basketbol müsabakalarıyla ilgiliydi. Bu arada İstanbul'da da üç günlük güzel farklı bir gezintileri oldu. Pazar akşamı da İstanbul'dan ayrıldılar. F.Bahçe – G.Saray maçına ise gelmelerinin farklı bir nedeni yok. Benim teklifim doğrultusunda böyle bir gelişme oldu" açıklamasını yaptı. Köksal, "Peki maçtan sonra yaşanan hadiselerden dolayı herhangi bir sıkıntı oldu mu?" sorumuza ise, "Ben nahoş bir olayın olabileceğini tahmin ederek bitiş düdüğü çalar çalmaz onları çıkarttım. Dışarda ufak tefek hareketlenme vardı, neyse ki o büyük olaylarla karşılaşmadık. Hemen tekneye giderek karşıya geçtik. Rosell için güzel bir maç oldu, büyük keyif aldı. Aslında protokol tribününe davet edildiler ama rahat bir kıyafet giyerek farklı bir ortamda maç izlemek istedi. Tabii o kişilerde sportif direktörlerini de yanlarında getirdiler. Maçı izledikten sonra kafalarında bir transfer girişimi gelişir mi onu bilemem" dedi.

RÜŞTÜ, BARCELONA BAŞKANI İLE HASRET GİDERDİ

Bu arada Barcelona Başkanı Sandro Rosell'in İstanbul'a geldikten sonra eski kalecileri Rüştü Rençber'i aradığı ve ikilinin Pazar günü bir araya geldiği ortaya çıktı. Pazar öğle saatlerinde Rosell'le buluşan Rüştü Rençber ve beraberindeki Barcelona'lı yöneticiler, daha sonra Sunset'e giderek yaklaşık 2.5 saat birlikte vakit geçirdiler.

KÖKSAL TARİHİ GÖREV İÇİN TORİNO'DA

Her yıl düzenlenen ve dünya çapında binlerce başvurunun yapıldığı "Stadium Business Awards" yarışmasının 5 kişilik jüri üyesinde yer alan TFF eski genel sekreteri Ebru Köksal, Salı günü Torino'da gerçekleşecek olan bu tören için İtalya'ya uçtu.

ÖZEL HABER – Tahir Kum

Kaynak: Sporx.com / Spor

Sandro Rosell Ebru Köksal İstanbul Spor Haberler

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title