Haberler

Diego Angelo ve Chico, aileleri mutlu etti

Güncelleme:

Kayserispor'un Brezilyalı oyuncusu Diego Angelo ve Antalyaspor forması giyen Chico, ihtiyaç sahibi ailelere erzak ulaştırdı.

Kayserispor'un devre arasında Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu Diego Angelo, başlattığı yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelere erzak ulaştırdı. Diego, geçtiğimiz günlerden sosyal paylaşım sitesinden yaptığı sarı saçlı fotoğrafını paylaşıp, saçlarını sarıya boyatarak fotoğrafını gönderen her kişi için 5 aileye yardım yapma sözü vermişti. Digeo Angelo, Antalyaspor'da top koşturan Chico Grando ile birlikte aileleri mutlu etti.

Diego Angelo ve Chico, aileleri mutlu etti

TÜRKİYE VE BREZİLYA'DA TOPLAM 250 AİLEYE MADDİ DESTEKTE BULUNDULAR

Diego Angelo, "Öncelikle tanrıya bu muhteşem günü bize yaşattığı için minnettarız. Akabinde saçını boyayıp kampanyaya maddi destekte bulunan, bize olumlu mesajlar yollayan ve destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Toplamda yüzde 80'i Türkiye ve yüzde 20'si Brezilya'da olmak üzere 250'nin üzerinde aileye maddi destekte bulunduk. Bu kampanyadaki amacımız kendimizi ön plana çıkarmaktan ziyade birleştiğimiz zaman dünyayı nasıl değiştirebileceğimizin mesajını vermekti. Bu süreçte elimizden gelen her şeyi yapıp birçok aileyi sevindirmeyi hedefledik. Umarım siz de eğlenmişsinizdir. Bu inancı sevgiyi ve birlikteliği hep birlikte paylaşalım. Hep birlikte bu korona virüsü yeneceğiz" şeklinde konuştu.

Diego Angelo ve Chico, aileleri mutlu etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diego Angelo Antalyaspor Kayserispor Haberler

500

Yorumlar (4)

vanlı duman:

poşete baksana toplasan 50 lira eder hayır yapınca insan düzgün yapar

0
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Onu bile yapmayanlar varken bence bu da birşey

yanıt3
yanıt0
He he:

Yardım yaparken bir de gazetecileri çağırsaydınız diyecektim, hani reklam olur güzel durur vs, zaten çağırıp yapmışlar reklamı. Yardımı kendileri de yapmış elemanlar.

0
1
yanıtYanıtla
İ.A:

İnsanlara sosyal medyadan bir söz verilmiş;O resimler olmasa , sözlerinde durduklarını nasıl ispat edeceklerdi.takipcilerine sadece yardımları yaptık ancak reklam olur diye gizli yaptık deselerdi ,inanacakmıydın?

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title