Haberler

Derbi zaferi sonrası Fenerbahçeli Serdar Dursun'dan canlı yayında Aziz Yıldırım'a olay gönderme

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Galatasaray karşısında gol atan Serdar Dursun maç sonrası yaptığı açıklamada eski başkan Aziz Yıldırım'a olay bir göndermede bulundu. Golcü futbolcu, "Bazı insanlar bana sallıyor. Fenerbahçe'de ne işi var diyorlar. Onlara değil de, bana destek olan büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum." dedi. Bilindiği üzere Aziz Yıldırım daha önce yaptığı bir açıklamada Ali Koç'a ithafen, "Gidip Darmstadt'tan Serdar'ı alıyorsan bırak başkanlığı da başkası gelsin" ifadelerini kullanmıştı.

6 yıl sonra Galatasaray'ı Kadıköy'de deviren Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası Serdar Dursun çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BAZI İNSANLAR BANA SALLIYOR"

Eski başkan Aziz Yıldırım'a göndermede bulunan Serdar Dursun, "Bazı insanlar bana sallıyor. Fenerbahçe'de ne işi var diyorlar. Onlara değil de, bana destek olan büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Onlara gelsin bu galibiyet. Keyfini çıkarın." dedi.

Derbi zaferi sonrası Fenerbahçeli Serdar Dursun'dan canlı yayında Aziz Yıldırım'a olay gönderme

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Aziz Yıldırım daha önce yaptığı bir açıklamada, "Bak Ali Koç, sen Koç'luğunu bil. Sen Rahmi Koç'un torunusun. Sana Darmstadt'tan gidip de Serdar almak yakışmaz. Bundan sonra sahnedeyim. Ben de arkadaşlarım da. Bak sana söylüyorum. Real Madrid'de Ramos boşta, git Marcelo'yu al. Dzeko'yu al. Fenerbahçe'ye geçmişte kimler geldi bir bak. Alex, Anelka, Roberto Carlos... Anelka'yı Daum yedekte oturttu düşün nasıl işler yapmışız. Gidip Darmstadt'tan Serdar'ı alıyorsan bırak başkanlığı da başkası gelsin." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Serdar Dursun Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (5)

Zamanda Yolculuk:

Eyvah... Sende bu golle 5 sene konuşursun.

7
0
yanıtYanıtla
engin hazlipinar:

Karsilasacaklari ilk ani cok merak ediyorum

5
0
yanıtYanıtla
Serdar Şahiner:

Harbiden gardaş, ne işin var Fenerbahçe'de???

3
1
yanıtYanıtla
Nazmi:

Hdp ye kurtler degil lgbt isci partili sosyalist ve leninciler, kurt kimligi altina siginmis ermeniler, bogazda oturanlar .. oy veriyor... secim cebindeki parayı onemseyenler ile vatani onemseyenler arasinda gececek.. ulkenin gelecegimi yoksa hdpli devlet yonetimini isteyenler mi? Erdogan gitsinde ne olursa olsun diyenler mi yoksa mesele Erdogan degil vatan diyeler mi kazanacak?

1
1
yanıtYanıtla
mesut:

Rahmi Koç un oğlu, torunu değil.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title