Haberler

Deniz Türüç oyundan alınışına tepki gösterdi, Volkan Demirel "Otur yerine" diyerek uyardı

Güncelleme:

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında sarı lacivertli takımın ilk golünü atan Deniz Türüç oyundan çıkartılmasına tepki gösterince Volkan Demirel, futbolcuyu "Otur yerine" sözleriyle uyardı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan yarı final rövanş maçında 61. dakikada oyundan alınan Deniz Türüç kulübeye tepki gösterdi.

Değişiklik tabelasında adını gören Türüç ilk olarak ellerini havaya kaldırırken daha sonra kenara gelerek, teknik heyete neden değiştirildiğini sordu. Antrenör Zeki Murat Göle'ye değişiklik hakkında tepkisini gösteren Deniz Türüç'e tribünde yer alan Volkan Demirel yerine oturmasını söyledi. Türüç daha sonra ise sakinleşerek kulübedeki yerini aldı.

Deniz Türüç oyundan alınışına tepki gösterdi, Volkan Demirel 'Otur yerine' diyerek uyardı

SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Milli oyuncun yerine oyuna ise Ferdi Kadıoğlu dahil oldu. Daha sonra Göle ile bir süre konuşan Türüç, ardından soyunma odasına doğru hareket etti.

SERDAR AZİZ SAKATLANDI

Sarı-lacivertli takımda milli savunma oyuncusu Serdar Aziz yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Mücadelenin 60. dakikasında oyundan alınan Serdar Aziz'in yerine Jailson dahil oldu.

TELEFON KONUŞMASI SONRASINDA DEĞİŞİKLİK GELDİ

Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel, yaklaşık 5 dakikalık bir telefon görüşmesi yapmasının ardından sarı - lacivertlilerde 2 değişiklik birden yapıldı. Fenerbahçe'de Deniz Türüç'ün yerine Ferdi Kadıoğlu ve sakatlanan Serdar Aziz'in yerine Jailson oyuna dahil oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Deniz Türüç Fenerbahçe Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (9)

mhs:

fb layık olduğu insanların elinde.

6
4
yanıtYanıtla
CARLOS:

Vay be. . . Koskoca Camia kimlere emanet. . Ali vazgeç sen bu işi. sevenin çok ama fenerlilerin antipatisini almaya başladın. iyi bir iş adamısın ama futbol sana göre değil.

9
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

ÇADIR TİYATROSU. . . . . . . . . . . . . . . . YA NE?

6
1
yanıtYanıtla
coşkun:

volkan gibi psikolojisi bozuk kendinle kavgalı birinden eğitimci olur mu gerçekten bu fener camiasını anlamak mumkun değil her imkan var akıl fikir yok fanatiklik düşünce kabiliyetlerini bastırmış, emre , volkan gibi kendi kuyruğunla kavga eden adamları getir eğitici yap bundan da bir başarı bekle , direk maaşlı profesyonellerden bir yönetim getirsinler öyle vfenerli falan da olmasın adam gibi yönetsinler

4
1
yanıtYanıtla
kdr:

deniz türüç haklı. . . hangi beyin onu çıkardıysa sorun onda demektir. . .

4
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Deniz Türüç FB yi seçmekle hata yaptı . Fb kendi takımında yıldız olanları alır sıradan oyuncuya döndürür . İkinci Mehmet Topuz olayı Deniz . Topuz Beşiktaşa gidebilseydi , kendi istediği gibi Beşiktaşda efsane olurdu . Fb nin futboldan anlamıyan yöneticileri yıllardır bu saçmalıkları yaparlar . paranın sahada oynadığını zannederler .

3
0
yanıtYanıtla
9999999999:

fener bahçe şampiyon olacaksa emre , volkan gibi topçular külüne zara veriyorlar uzak tutulmaları için rica ederim.

0
1
yanıtYanıtla
HT:

FENERBAHÇEMİZİN KURTULUŞU EMRE DENEN KİŞİNİN DEFOLUP GİTMESİDİR.

1
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

volkan neden tirübünde yinemi cezalı ayı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title