Haberler

    Demba Ba: Ligde Şampiyonluğa...

    Beşiktaş'ta Demba Ba, Tolgay, Veli ve Opare maçın ardından açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş'ın Liverpool zaferinin ardından açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu Demba Ba, iyi bir takım olduklarını, istediklri zaman çok iyi oynadıklarını ve ligde de şampiyonluğa uzanmak istediklerini söyledi.

    "İyi bir takımız, çok iyi oyuncularımız var" diyen Demba Ba, "Bazen çok üst düzey oynamıyoruz ama oynadığımız zaman da sonuca gidiyoruz. Genç bir takımdan oluşuyoruz." diye konuştu.

    Son dakikalarda direkten dönen top için konuşan Demba Ba, "Hayat böyle... Allah böyle istedi. Maçın uzamasını istedi. Biz de penaltılarda kazandık." dedi.

    Şampiyonluk hedefinden bahseden yıldız futbolcu, "Avrupa'da bu sezon zorluk derecesi yüksek maçlar oynadık. Şubat ayının sonuna geldik, elimizden geleni yapıyoruz. Umuyorum ligde de şampiyonluğa ulaşırız." diye konuştu.

    "BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM"

    Muhteşem bir gole imza atan Tolgay Arslan maçın ardından, "Taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum. Ben böyle bir taraftarı daha önce görmedim. Tam formumu yakalayamadım. Hocam bana şans verdi ben de takımıma yardımcı oldum. Gol atmak çok önemliydi ama tur atlamak daha önemli. Top sol ayağıma geldi ben de vurdum, gol oldu." dedi.

    "BEŞİKTAŞ İÇİN ÖLENE KADAR..."

    Maçın başarılı isimlerinden Daniel Opare maçın ardından şunları söyledi: "Ben hem sağ hem de sol bekte oynayabilirim ama çoğunlukla sol bekte görev alıyorum. Ibe'ı çok iyi tanıyordum. Dolayısıyla hep kontrolümde tuttum. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Çok büyük bir maçtı. Oyuncu olarak elimden geleni yaptım. Taraftarın büyük desteği vardı. Beşiktaş için ölene kadar mücadele edebilirim."

    "LIVERPOOLLU FUTBOLCULAR TARAFTARIN VİDEOSUNU ÇEKİYORDU"

    Şu an söyleyecek bir şey bulamıyorum. Genç oyunculardan bugünlere geldik. Bugün taraftarlarımız harikaydı. Belki de hayatım boyunca böyle bir atmosfer yaşayamacağım. Liverpoollu futbolcualr da maçtan önce bizim taraftarların videosunu çekiyordu. Muhteşemdi... Umarım bundan sonra da bir üst tura çıkabiliriz.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Daniel Opare Liverpool Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title