Haberler

Daum, Keita ve Arda'dan Çekiniyor

Güncelleme:

Christoph Daum, Sarı -Kırmızılı Futbolculardan Keita ve Arda'ya Dikkat Edeceklerini Belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Galatasaray maçı için farklı bir taktiksel anlayış düşünmediğini belirterek, sarı-kırmızılı futbolculardan Keita ve Arda'ya dikkat edeceklerini belirtti.

Can Bartu Tesisleri'nde Almanya'nın ARD Televizyonu'na yaptığı açıklamaların ardından, derbi maçla ilgili Türk basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Alman teknik adam, derbi öncesi iki takımın da moral ve kondisyon olarak iyi durumda bulunduğunu kaydederek, ''Bizim tek avantajımız, seyircimizin önünde oynayacak olmamız. Biz evimizde her zaman çok güçlüyüz'' dedi.

Steaua Bükreş karşısında alınan galibiyetin, Gaziantepspor yenilgisinden sonra, takımın geri dönüşü adına çok önemli olduğunu vurgulayan Daum, ''Bükreş'te takımın geri dönüşünü görmek önemliydi, sevindiriciydi. Takımımın hala organize olduğunu, yaşadığını göstermesi açısından iyi oldu'' diye konuştu.

Christohp Daum, Steaua Bükreş maçında Alex'in olmamasının takımı etkilemediğini, takımın Alex'ten yoksun oynayabildiğini de gösterdiğini kaydetti.

-''ALEX VE GÜİZA'YA İHTİYACIMIZ OLACAK''-

Alman teknik adam, sakatlıktan çıkan Alex ve Güiza'nın Galatasaray'a karşı forma giyebilmeleri için hazırlanmaları anlamında önlerinde yeterince zaman olduğunu söyledi.

Bugün ilk antrenmanlarına çıkan iki futbolcuya ihtiyaçları olduğunun altını çizen Daum, ''Oynayabilmeleri için önlerinde yeterince zaman var. Semih ve Kazım'ın da sakatlık sorunları bulunduğunu düşünürsek, Alex ve Güiza'ya ihtiyacımız olacak'' diye konuştu.

Alex'in oynayamaması durumunda bu futbolcunun görevini kime vereceği sorusuna da Alman teknik adam, Alexli bir takım planladığını ifade ederek, ''Bunu ancak oynayamayacak durumda olursa düşünürüz. Şu anda oynayacak diye bakıyorum'' şeklinde yanıt verdi.

-''KONTROLLÜ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ''-

Fenerbahçe teknik direktörü, Galatasaray maçı için farklı bir taktiksel anlayış düşünmediğini ifade ederken, sarı-kırmızılı futbolculardan Keita ve Arda'ya dikkat edeceklerini belirtti.

Taktiksel olarak küçük bir değişiklik olabileceğini anlatan Daum, ''Galatasaray'ı fazla düşünürsek kendi oyunumuzu sahaya yansıtamayız. Bizim de kendi potansiyelimiz var. Rakibi çok fazla düşünürsek kendimize konsantrasyon sağlayamayız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title