Haberler

Daniel Opare Resmen Beşiktaş'ta

Güncelleme:

Beşiktaş, Porto'da forma giyen Daniel Opare'yi sezon sonuna kadar kiraladığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş, Ganalı futbolcu Daniel Opare'yi Porto'dan sezon sonuna kadar bedelsiz kiraladığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildiride şu ifadeler kullanıldı:

" Daniel Opare'nin Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve FC Porto kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Daniel Opare 2014-2015 sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak FC Porto'dan kiralanmıştır.

2014-2015 sezonu sonunda oyuncunun haklarını satın alma opsiyonu şirketimize aittir. Oyuncuya 2014-2015 sezonu sonuna kadar 312.500 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. "

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Daniel Opare Beşiktaş Porto Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

berkMobil-ANDROID:

zorunuza gitmesin

3
1
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

yakında bu yorumları yazanlar tukurdugunu yakar.elemanı izleyince sabri,telles arasındaki farkı anlar.gokhan gönül ayarında para olarak onun onda biri fiyatına siper transfer.bir FB olarak kutluyorum.kaldiki avrupa da is yapar ve fazla ve kaliteli oyuncuya gerek var.afferin bjk

3
0
yanıtYanıtla
Kara kartalMobil-IOS:

Olum siz kendinize bakın yavru kuşlar

0
0
yanıtYanıtla
MestMobil-IOS:

Siz kendi futbolcularınıza baksanıza geri zakalılar sızdekiler cokmu beyaz))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title