Haberler

Cüneyt Çakır'ın Notu: 8.1

Güncelleme:

Trabzonspor-Galatasaray maçında bordo-mavililerin lehine vermediği penaltı ile dikkat çeken hakem Cüneyt Çakır'a maçın gözlemcisi Metin Tokat tarafından 8.1 notu verildi.

Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta ev sahibi ekibin lehine vermediği penaltı ile dikkatleri üzerine çeken Cüneyt Çakır'ın notu belli oldu.

ÇAKIR'IN NOTU: 8.1

Trabzonspor- Galatasaray maçında bordo-mavililer lehine vermediği penaltı ile dikkat çeken hakem Cüneyt Çakır'a maçın gözlemcisi Metin Tokat tarafından 8.1 notu verildiği öğrenildi. Penaltı pozisyonu için ise FIFA kokartlı Çakır'ın, takdir hakkını kullandığı belirtildi.

YEREL BASIN COŞTU

Trabzon yerel basını, hakem Cüneyt Çakır'ı eleştiren manşetler attı. İlkhaber Gazetesi, "Hakem kararıyla yenildik. Buz gibi penaltı. Çakır çarptı"; Karadeniz Gazetesi, "Trabzon'a kör kurşun"; Günebakış Gazetesi, "Trabzon'a Çakır engeli. Nedir senden çektiğimiz. Kaza kurşunu" başlıklarını attılar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Metin Tokat Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (11)

yaşar büyük:

net penaltı cimbomun sivastada burakın ofsayttan attıgı görülmemişti gs 4 puanı hakemleler aldı resmen. .

7
7
yanıtYanıtla
gngr:

lan olum fenev geçen yıl uzatmalarda aldı o kadar puanı o zaman nederdeydin, daha doğmamışmıydın yoksa

yanıt11
yanıt3
Murat salim Mobil-IOS:

Neden bu hatalari avrupada yapmiyor? Bir dusunun...

7
4
yanıtYanıtla
fenerbahçeli:

trabzonsporlu arkadaşlar alın size hakem hatası alın size şike siz istediğiniz kadar fenerbahçeyle uğraşın adamlar sizi takım yerine koymuyor bildiğiniz şamar oğlanı yaptılar sizi. . .

5
1
yanıtYanıtla
xD:

Orada renkler sarı kırmızı değilde sarı lacivert olsa böyle bir maç oynansa ts hergün FENERBAHÇE yi şikayet eder dururdu eee kaç yıldır gs nin üç beş kuruş parasıyla ayakta duran kulüp sizce böyle bişey yaparmı türkiyenin gündemi değişirdi dünyaya göktaşı çarpacakmış muamelesi yapılırdı ama fenerbahçe şikeci tabi ankarada yıllar evvel beşiktaşı ile puanı aynı olup 9-0 maç ile averaj farkı ile şampiyon olanda fenerbahçe idi bırakın bunları efendim.

4
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

AL GÜLÜM , VER GÜLÜM . . . . O BU NA VERİYOR BU DA ÖBÜRÜNE VERİYOR . NE GÜZEL AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ

5
0
yanıtYanıtla
oğuz:

bunlar vere vere ahlakları bozulu zaten:)

yanıt0
yanıt0
Efe1907Mobil-IOS:

Yüzde beşyüz penaltıyı görmezden geldi?? Bunu yok yakındı yok el topa diyen zihniyet gerçekten futboldan anlamayan veya tek taraflı düşünenlerdir..yazık bi takımın hakkını böyle yiyemezsin cüneyt çakır!!!!!

3
0
yanıtYanıtla
Yaşar:

Hamza Hoca GS''da yetişen ender iyi insanlardan biridir. Geçen hafta hakemler hakkında söylediklerini biliyoruz. Bu hafta da çıkıp evet TS''un penaltısı verilmedi diyebilmeliydi bu kaliteli isim.

2
0
yanıtYanıtla
Kara:

Bu notu veren gs limi mal herif penaltıyı gormedı daha ne olsun tarafsız puan veren yok mu bu tff ile bu hakemlerle turk futbolu amatore gıder

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title