Haberler

Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun altıncı etabını Alexander Caleb Ewan kazandı

Güncelleme:

Son dakika haber: - Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun altıncı etabını Alexander Caleb Ewan kazandı 1915 Çanakkale Köprüsü'nü geçen bisikletçiler, 57. Alay Şehitliği'nde finiş yaptı 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour Of Türkiye) altıncı gününde 204.

- Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun altıncı etabını Alexander Caleb Ewan kazandı

1915 Çanakkale Köprüsü'nü geçen bisikletçiler, 57. Alay Şehitliği'nde finiş yaptı

ÇANAKKALE - 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour Of Türkiye) altıncı gününde 204.6 kilometrelik Edremit-Eceabat etabını Lotto Soudal Takımı'nın Avustralyalı sporcusu Alexander Caleb Ewan 4 saat 54 dakika ile 57. Piyade Alay'ın önünde finişi gören ilk sporcu oldu. Böylece tur boyunca etap kazanan 4'üncü Avustralyalı sporcu oldu.

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour Of Türkiye) altıncı gününde de sporcular büyük bir mücadele içindeydiler. İlk kez aynı sporcunun Turkuaz Mayo'yu taşıması (Eduardo Sepulveda) yarışın en dikkat çeken tarafıydı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nü ilk kez geçen bisikletçiler daha sonra sahil tarafını takip ederek Kabatepe Kavşağı'ndan sapan bisikletçiler finişe odaklandı. 204.6 kilometrelik Edremit-Eceabat etabını Lotto Soudal Takımı'nın Avustralyalı sporcusu Alexander Caleb Ewan 4 saat 54 dakika ile 57. Piyade Alay'ın önünde finişi gören ilk sporcu oldu. Böylece tur boyunca etap kazanan 4. Avustralyalı sporcu oldu.

156 sporcu Balıkesir Vali Yardımcısı İrfan Demiröz ve Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaşı'nın damalı bayrağı sallamasıyla birlikte Edremit-Eceabat etabı için büyük bir mücadelenin içine girdi.

Gözler, Yeni Zelanda ve Avusturalyalı bisikletçilerdeydi

Gözler, Çanakkale Savaşı'nda atalarını kaybeden Yeni Zelanda ve Avustralyalı bisikletçilerin Edremit-Eceabat etabı içindeki mücadelesindeydi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nü önce ilk dört sporcu geçti

Onur Balkan ve Batuhan Özgür'ün de bulunduğu dört kişilik kaçış grubu 1915 Çanakkale Köprüsü'nü bisikletle geçen ilk sporcular olarak tarihe geçti. 3 dakika sonra ana grup köprüyü geride bıraktı.

7. etap Gelibolu-Tekirdağ arasında olacak

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda artık sona geliniyor. Yarın 135.3 kilometrelik Gelibolu-Tekirdağ etabı koşulduktan sonra tüm kafileler ve sporcular karayolu ile İstanbul'a taşınacak ve burada 141.1 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı ile tur sona erecek. İstanbul-İstanbul etabında halkın yarıştaki kapalı yollardan fazla etkilenmemesi için pazar günü start saat 08.15'te verilecek ve Atatürk Kültür Merkezi önünde tur bitmiş olacak. Etabın bitiş saatinin 11.15 olarak saptandığı bilgisi verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler Son Dakika

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

title