Haberler

Cristiano Ronaldo, 9,7 milyon TL değerinde reklam anlaşması imzaladı

Güncelleme:

Juventus'un dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiliz şirketi Compare The Market ile 9,7 milyon TL'lik reklam anlaşması imzaladı. Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Ronaldo, önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek.

Futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiliz şirketi Compare The Market ile 1 milyon sterlinlik (9,7 milyon TL) anlaşma imzaladı. İtalyan Juventus takımının 35 yaşındaki Portekizli yıldızı, fiyat karşılaştırma web sitesinin reklam film için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Dört çocuk babası Ronaldo'nun önümüzdeki günlerde çekimler için İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.

HAFTADA 1,5 MİLYON STERLİNDEN FAZLA KAZANIYOR

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Eski Manchester United'lı oyuncu, Nike ve Suzuki gibi markaları da tanıtarak, futboldan ve diğer işlerinden haftada 1,5 milyon sterlinden (14,5 milyon TL) fazla kazanıyor.

Ronaldo'nun reklam yüzü olduğu Compare The Market markasını, daha önce aralarında Nicole Kidman (53), Arnold Schwarzenegger (73) ve Macaulay Culkin (40) gibi yıldızların olduğu isimler tanıtmıştı.

1 MİLYAR DOLAR GELİR SINIRINI AŞAN İLK İSİM

İki yıl önce Juventus'a 117 milyon euro'ya transfer olan Ronaldo, kariyerinde 1 milyar dolardan fazla kazanan ilk futbolcu ve üçüncü sporcu oldu.

200 milyonluk sosyal medya takipçisiyle dünyanın en popüler sporcusu olan Ronaldo, pek çok markanın reklam yüzü olmasının yanı sıra CR7 adlı bir markanın da sahibi. Marka çatısı altında iç giyim, denim ürünleri ve parfüm yer alıyor. Ronaldo'nun ayrıca Portekiz'in başkenti Lizbon'da ve doğduğu yer olan Madeira adasında otelleri bulunuyor.

ARABALARININ TOPLAM DEĞERİ 30 MİLYON EURO

Ronaldo, 9.5 milyon euro değerindeki dünyanın en pahalı arabası olan Bugatti Centodieci'yi (110. yıl özel yapımı) satın almasıyla gündeme gelmişti. Ronaldo'nun garajındaki arabaların toplam değerinin ise 30 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juventus Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (32)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

TAŞŞŞ. . . . MÜBAREK TAŞ TAŞ Bİ RONALDO''YA BAKIYORUM BİDE BİZİM TÜRK ERKEKLERİNE Bİ OF ÇEKİYORUM YA BU RONALDO ERKEK İSE BİZİM ÇELİMSİZ TİPSİZLER NE PEKİ?????????

8
13
yanıtYanıtla
Hamza:

Türk kızlarıyla avrupa kızlarınıda kıyasla ve kendinide

yanıt3
yanıt2
Onur:

Bir rus kızlarına bakıyorum birde pardon onlara baktıktan sonra senin gibilere kafami bile kaldırmıyorum aslı

yanıt1
yanıt0
Yusuf Şahin:

Beni kuma alır mı??

6
3
yanıtYanıtla
Muhammed:

Dünya senin olsanda ne yazar; İMAN OLMASA !!!!

3
5
yanıtYanıtla
VEZIR:

MAASINI DOLAR OLARAKMI ALIYOR. . . . . . . BIZIM HAZINE BAKANI BI BAKSIN ÇARPANIYLA BERABER NE KADAR YAPIYOR:)))

6
2
yanıtYanıtla
ERDAL:

YÜCE ALLAH BU ADAMA DAHA ÇOK VERSİN İNŞAALLAH. ADAM FİLİSTİN''Lİ ÇOCUKLARA DÜNYALAR KADAR YARDIM EDİYOR. SÖZDE MÜSLÜMAN O ZEVKİ SEFA İÇİNDEKİ MÜSLÜMAN ÜLKE YÖNETİCİLERİ VE SÖZDE MÜSLÜMAN FUTBOLCU, SANATÇI V. S AHMAKLARA VİCDAN VE MERHAMETTE FARK ATIYOR. ADAMSIN RONALDO. YÜCE ALLAH SENİ MÜSLÜMAN YAPSIN İNŞAALLAH.

6
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Valla haklısın kardeşim. İnşaallah iman ile şereflenir.

yanıt0
yanıt0
Marjinal:

İstediğin kadar para kazan. Ye , iç , gez, toz sonunda kimsenin bişeyi olmayacağı gibi senin ve senin gibilerinde olmayacak.

3
3
yanıtYanıtla
Gülcan:

Senin yorumda fakir tesellisi

yanıt4
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title