Haberler

Çözüm Ranocchia!

Albert Riera ve Nordin Amrabat'tan sonra Dany'yi de göndermeye hazırlanan Galatasaray, Roberto Mancini'nin isteği ile defansa Andrea Ranocchia takviyesi yaptı.

Ayrılık çok yakın!

Galatasaray yönetimi, Roberto Mancini'nin yolunu gözlediği stoperi, Çizme'de buldu. Wesley Sneijder'in önerdiği John Heitinga'yı veto eden İtalyan teknik adam, yönetime Cagliari'den David Astori, Sao Paulo'dan Rhodolfo ve bir dönem çalıştırdığı Inter'in formasını giyen Andrea Ranocchia'nın isimlerini vermişti.

Geçen hafta Manchester United Menajeri David Moyes'in İtalya'ya giderek izlediği Astori'nin fiyatı tavan yapınca, Alex Telles'in Gremio'dan takım arkadaşı Rhodolfo'nun bonservisini elinde bulunduran Sao Paulo'nun kapısını çalan Aslan, "Rhodolfo'yu kiralık vermiyoruz ancak 6 milyon euro bonservis ücreti karşılığı bırakabiliriz" yanıtını aldı. Ranocchia için ise Borussia Dortmund'un devreye girdiği ve 25 yaşındaki stoperi bonservisi ile almak üzere olduğu haberi gelince umutsuzluğa kapılan yönetimin imdadına yine Mancini yetişti.

Tulun'un görevi değişti

İtalyan teknik adam, hemen 2004-2008 arası çalıştırdığı ve üç İtalya şampiyonluğu yaşattığı Inter'den eski dostlarını aradı. Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilme şansı bulunan Ranocchia'yı kiralık olarak istediğini ve sezon sonu Dortmund'un ödemeyi vaad ettiği rakamdan daha fazlasını ödeyebileceklerini aktaran Mancini'ye İtalyan yöneticilerin yanıtı olumlu oldu ve Ranocchia satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralandı.

2009 yazında Bari'ye imza atarak Serie A kariyerine başlayan Ranocchia, bir yıl sonra İnter'in yolunu tuttu ama sezonu kiralandığı Genoa'da tamamladı. Sonrasında Inter'in değişmezi olmayı başardı, İtalya Milli Takımı'na yükseldi. Bu yıl 3-5-2 dizilişi ile sahaya çıkan Inter'in 14 lig ve 2 İtalya Kupası maçında 1423 dakika şans bulan 25 yaşındaki stoper iki gole imzasını attı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Andrea Ranocchia Roberto Mancini Galatasaray İtalya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title