Haberler

Çilingiroğlu: Aziz Yıldırım Kronik Bir Vaka

Güncelleme:

Simge Fıstıkoğlu'nun programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, Aziz Yıldırım'a ağır sözler söyledi.

Kaya Çilingiroğlu Habertürk ekranlarında yayınlanan Burası Haftasonu programında Simge Fıstıkoğlu'na konuk oldu. UEFA'nın verdiği cezaları değerlendiren Kaya Çilingiroğlu, Aziz Yıldırım için demediğini bırakmadı.

''ASIL GOLÜ 2 SENEDİR ATIYOR ZATEN''

Aziz Yıldırım'ın tavrına öfkeli olan Kaya Çilingiroğlu Alper Potuk transferi için, ''15 gün önce aldıysan açıkla kardeşim. Alper Potuk bir Sneijder değil ki pazarlamasını yapasın. Sadece Galatasaray'a gol atacağım adı altında, Potuk'u 15 gün saklamak doğru bir pazarlama taktiği değil. Galatasaray'a gol atsan ne olur atmasan ne olur. Asıl golü iki senedir atıyor zaten adam sana, net'' dedi.

'AZİZ YILDIRIM KRONİK BİR VAKA'

"Yıldırım Demirören bir tercih yapması gerekiyor ya kendini yok edip UEFA kararını yok sayacak ya da Aziz Yıldırım'a gerekli cezayı verecek.

Bakın artık herkes Aziz Yıldırım'dan bıktı. Herkes haksız bir tek kendisi haklı gibi bir tablo çiziyor. Yargı'nın ekseni kaymış diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Aziz Yıldırım vakadır. İncelenmesi lazım. Bugün doktora gitse belki de alacağı bir raporla önündeki hapis cezasını erteletebilir. Aziz Yıldırım kronik bir vakadır. Artık insanlar bu tip bir insanı görmek istemiyor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Simge Fıstıkoğlu Aziz Yıldırım Alper Potuk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title